Workshop Gieten met Beton

Workshop gieten met beton: een super snel en verrassend leuk resultaat!

Beton is de laatste jaren een ontzettend hip bouwmateriaal voor binnenshuis geworden. Een industrieel uiterlijk in je interieur is helemaal terug. Betonnen vloeren, tafels, krukjes; je kunt het zo gek niet bedenken. Tijdens de workshop gieten met beton ga je het iets kleiner aanpakken door met gevonden voorwerpen mallen te maken en zelf beton te gieten om een voorwerp naar keuze te maken. Denk bijvoorbeeld aan een kandelaar, een vaas of een schaaltje. Je krijgt bij de workshop 5kg snelcement en dit is ruim genoeg om lekker te experimenteren en meerdere voorwerpen te maken. Lekker bezig zijn met een niet al te precies werkje en een snel en leuk resultaat voor in huis is wat deze workshop zo leuk maakt.

Extra informatie: Trek kleren aan die vies mogen worden. Verzamel eventueel interessante vormen die je voor de mallen kunt gebruiken. Kommetjes, borden, flessen, vazen, toiletrolletjes,… (basis is aanwezig)

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 15 volwassenen (kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom met een volwassene er bij)
Tijd: 2,5 – 3 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 1
Prijsindicatie voor groepen van 7 tot 10 personen: €47,- p.p. inclusief 21%btw, materiaal en locatiehuur.
Locatie: Heiloo of eigen locatie

Aanmelden?

Mail naar info@lckeramiek.nl of gebruik het contactformulier.