Dit is míjn koffiemok

Of het nou voor jezelf is of voor een ander; van dit door jou beschilderde servies wordt de ontvanger elke dag weer vrolijk. Begroet je grote liefde iedere morgen met een lieve boodschap op een theebeker, geef iets persoonlijks cadeau voor vaderdag, of maak je collega’s duidelijk dat dit jouw koffiemok is. Tijdens de workshop servies beschilderen kun je met al je creatieve talent los gaan op jouw mok.
Na een korte uitleg kun jij snel aan de slag om er iets moois van te maken. Met goede tips en een paar slimme trucs gaat het jou lukken om je gewenste design goed op de beker te krijgen. En geen zorgen, tot de verf gebakken is kun je hem er gewoon afvegen, dus kleine foutjes zijn zo gecorrigeerd.
Behalve mokken kun je bijvoorbeeld ook een taartplateau met gebakbordjes, theepotten, vazen, schalen en nog veel meer beschilderen. De verf is niet geschikt voor oppervlakken waar vaak met bestek over geschraapt wordt, dus van borden kun je alleen de rand versieren.

Ook leuk voor kinderen: Een beker beschilderen volgens een thema, zoals: Waar droom jij van om later te worden? Welk game- of filmpersonage is jouw favoriet?

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 25 personen (kinderen max. 15).
Tijd: 2 uur per bijeenkomst.
Aantal bijeenkomsten: 1.
Prijsindicatie voor groepen van 7 tot 10 personen: €25,- p.p. inclusief schildermateriaal, exclusief servies.
Locatie: Odijk (UTR) of eigen locatie.

Aanmelden?

Mail naar info@lckeramiek.nl of gebruik het contactformulier.

workshop servies beschilderen workshop servies beschilderen workshop servies beschilderen