Creatief bij Lisanne op donderdagmiddag (keramiek)

Wat gaan we doen

Ben je graag creatief bezig, maar neem je thuis niet de tijd, laat je je snel afleiden, of weet je halverwege vaak niet meer hoe je verder wil? Dan is creatief bij Lisanne echt iets voor jou.

Creatief bij Lisanne is een wekelijkse cursus in Heiloo. In tegenstelling tot mijn andere workshops werkt iedereen hier aan zijn/haar eigen project. Dit kan een eigen idee zijn, maar ook een meer gestuurde opdracht van mij om een nieuw materiaal of techniek te leren kennen. Tekenen en schilderen wordt veel gedaan op de andere dagen, maar deze donderdagmiddag is exclusief voor keramisten. Door allemaal met klei te werken kunnen we veel van elkaar leren. Voor een kleine vergoeding kun je gebruik maken van glazuur en de klei ook laten stoken.

Waar je ook mee bezig bent, ik ben er bij voor advies, tips en de koffie. Boven alles is het de bedoeling dat het een gezellige middag wordt om in goed gezelschap en met regelmaat lekker bezig te zijn.

Het kost slechts €20/ week bij betaling per 10 weken of €25/week bij betaling via een strippenkaart.

Lees op deze pagina meer over deze workshop of meld je hier onder aan voor een gratis proefles.

Extra informatie

Datum: Iedere donderdag
Tijdstip: 14:00 – 16:30
Locatie: Vennewatersweg 8 Heiloo

Diverse materialen en gereedschappen zijn aanwezig en kun je gebruiken om eens iets uit te proberen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je je eigen materialen meeneemt of materialen van mij over koopt.

Tip: leg een basissetje klaar dat je iedere week mee neemt met kladpapier, potloden, gum, dummy, foto’s ter inspiratie en evt. je knipkaart.

Deze workshop gaat door bij 4 aanmeldingen. Je kunt hieronder je plekje reserveren en dan neem ik een week voor aanvang contact met je op met meer informatie.

Bloemen boetseren

Werken op de draaischijf

espresso kopjes bruin

Leren over glazuren

Glazuur maken

Servies maken

Bordenset Blauw Weefsel

Inschrijven

Kom gratis een keertje meedraaien


Locatie


Het LCKeramiek atelier
Vennewatersweg 8
Heiloo