workshop servies versieren
workshop servies versieren

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2018
19:00 - 21:00

Locatie
Scouting Katimavik

Categorieën


Workshop servies versieren kersteditie: Kakelbont en blauw, en rood, en geel, en… kerstmannen

In deze heerlijke workshop combineren we verschillende technieken om servies te versieren. We gebruiken porseleinverf, transfers en lusters om een prachtig geheel te creëren. Porseleinverf spreekt natuurlijk voor zich, en luster is een soort verf die echte edelmetalen bevat en na het stoken een prachtig gouden of zilveren accent geeft. Transfers zijn een soort plaktattoo’s die in allerlei variaties aanwezig zijn; van donzige kittens tot delfts blauwe molens en bloemen is alle soorten en maten.

Gebruik bijvoorbeeld de bloemen met de verf om een heel boeket te maken; schilder een klassiek Hollands landschap om je molen of besprenkel de kittens met goud; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Speciaal voor de kersteditie zijn er extra transfers met kerstmannen.

Deze workshop is echt voor iedereen en daarom ook heel geschikt voor kinderen. Kinderen jonger dan 14 zijn van harte welkom samen met een volwassen deelnemer.

Bij de workshopprijs is het servies inbegrepen. Je krijgt 2 mokken en 2 gebaksbordjes om te versieren. Tegen betaling kan tijdens de workshop extra servies versierd worden. Wil je iets speciaals versieren zoals een theepot? Dat kan! Neem van tevoren contact met mij op.

Na de workshop moet ik de kunstwerken (want dat zijn het tegen die tijd) nog even afbakken in de keramiekoven. In overleg kunnen deze dan opgehaald worden in Odijk of per post verzonden worden.

De kosten:

De workshop: €37,- inclusief porseleinverf, transfers, 2 mokken, 2 gebaksbordjes en zo veel koffie en thee als je op kunt.
Gebruik van lusters: vanaf €5, deze verf bevat echt goud!
Extra servies: in overleg
Pakketkosten: €3,95

Wanneer:

13 december van 19:00 – 21:00

Waar:

Scouting Katimavik in Odijk

Inschrijven:

Inschrijven kan via de link op deze pagina. Na je inschrijving komt de workshop in jouw account op de pagina ‘mijn workshops’ te staan. Bij voldoende aanmeldingen gaat de workshop door. Uiterlijk 2 weken voor de workshop wordt dit bepaald. Wanneer de workshop geannuleerd wordt, wordt uiteraard een eventuele betaling volledig terugbetaald.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie

Kaart wordt geladen...

Je zou ook interesse kunnen hebben in