Grand opening in september

Jaja, het gaat eindelijk gebeuren. De grand opening van mijn atelier is ondertussen meerdere keren naar achteren verschoven, maar deze data mag je met inkt in je agenda zetten: 5&6 september van 12:00 – 17:00.

Waarom specifiek deze data? Dit zijn de nieuwe data van het landelijk atelierweekend. Tijdens dit weekend staan de deuren van mijn atelier wijd open (hopen dat het niet regent) voor iedereen.

Kom even binnen voor een kop koffie (of een wijntje), bekijk mijn nieuwste creaties, leer meer over het maakproces of… trek de stoute schoenen aan en probeer zelf eens iets op de draaischijf! (misschien toch dat wijntje maar laten zitten)

Combineer een bezoek aan mijn atelier eenvoudig met een fietstocht in de omgeving. Ik heb een leuke route toegevoegd aan mijn contactpagina en ook de tips uit dit bericht gelden nog steeds.

Ohja en niet onbelangrijk: het adres is Vennewatersweg 8 in Heiloo.

Extra maatregelen m.b.t. corona

  • Je kent het riedeltje: heb je symptomen? Blijf thuis.
  • Houd 1,5m afstand.
  • Maximaal 6 personen per keer binnen.
  • Volg de looproute.