25, 26 & 27 juni: Kunstparade Heiloo en Landelijk Atelierweekend

Dit weekend staan ook de deuren van mijn atelier open voor bezoek. Natuurlijk kun je vaker even binnen komen lopen, maar tijdens dit weekend maak ik er net iets meer van. De tafels gaan aan de kant voor een kleine expositie van werken die normaal veilig in dozen staan, de koffie en lekkers staan voor je klaar én als kers op de taart staat ook de draaischijf paraat voor iedereen die eens een potje wil wagen. Met een beetje mazzel is het mooi weer en kun je van je kopje koffie genieten in de tuin naast het atelier.

Landelijk atelier weekend (26 & 27 juni)

Na veel schuiven heeft de najaarseditie van 2020 eindelijk een nieuwe plek gevonden: 26&27 juni 2021. Het aantal deelnemers in de directe omgeving van Heiloo is helaas een beetje dunbezaaid, maar gelukkig is er in de omgeving genoeg te doen. De fietsroutes liggen voor je klaar. Bekijk alle deelnemers aan het landelijk atelierweekend op de website en ga vooral even langs bij de ateliers in jouw buurt. Vinden we leuk.

In mijn atelier op Vennewatersweg 8 in Heiloo ben je op zaterdag en zondag van 12:00 – 18:00 in ieder geval welkom.

Kunstparade Heiloo (25, 26 & 26 juni) Geannuleerd!

Sinds het schrijven van dit bericht is helaas bekend geworden dat de kunstparade geannuleerd is. Mijn atelier is wel open voor het landelijk atelierweekend, de andere locaties zijn gesloten.

Ieder jaar vindt dit evenement plaats in Heiloo. Op een mix van locaties tonen allerlei kunstenaars uit de omgeving hun werk. Er zijn enkele hoofdlocaties en winkels waar een mix van deelnemers exposeert en er zijn ateliers die mee doen door hun eigen deuren te openen, zoals ik doe. Bekijk alle deelnemers hier.

locaties:

Cultuurkoepel, Kennemerstraatweg 464
KunstPlein, PCC De Dors 2
Gemeentehuis, Raadhuisplein 1
Bibliotheek, Westerweg 250
Rozing Wonen en Dromen, Westerweg 261
Ter Coulsterkerk, Holleweg 111
Witte Kerk, Raadhuisweg 32
Historisch Museum, Kennemerstraatweg 464
Keukenstudio Heiloo, Raadhuisplein 17
Eigen ateliers: bezoek de website voor adressen