Workshops voor groepen

Inschrijven met een groep van <5 personen

Omdat de vaste kosten bij kleine groepen over minder mensen verdeeld worden, raad ik aan om met meer dan 5 mensen te komen. Kijk daarom altijd even of jouw favoriete workshop al in de agenda staat en schrijf je daar in.
Uiteraard ben je ook met kleinere groepen welkom om een groepsworkshop te boeken, maar houd dan dus rekening met extra kosten.

Inschrijven met een groep van ≥5 personen

Groepen van ≥5 personen kunnen zelf een workshop uitkiezen op een datum en locatie naar keuze. Afhankelijk van het aantal deelnemers stuur ik dan een vrijblijvende offerte.

De keuze is reuze

Schilderen, tekenen, kleien, alles kan. De workshops voor groepen zijn zo ingericht dat iedereen zijn eigen grenzen kan verleggen; of je nou twee linker handen hebt of de nieuwe Rembrandt bent. We beginnen de workshop met een duidelijke uitleg over het gebruikte materiaal in combinatie met een bepaalde techniek. Zo zal niemand de workshop eindigen met lege handen. Binnen de kaders van deze techniek kan iedereen het zo moeilijk maken als hij/zij zelf wil. En ik ga na die uitleg natuurlijk niet naar huis, maar loop rond om met tips en adviezen iedereen te helpen aan een resultaat waar hij/zij versteld van zal staan.

Een gezellige, leerzame middag is het doel van alle workshops voor groepen, maar we gaan wel aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat uit de workshop te halen en er veel van te leren. Veel workshops bestaan daarom uit twee of meer bijeenkomsten.
Speciaal voor groepen zoals kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familie-uitjes zijn er de eenmalige workshops. Deze zijn zeer geschikt voor groepen die een gezellige, laagdrempelige, creatieve workshop zoeken met een resultaat dat meestal dezelfde dag nog mee naar huis kan.

Alle workshops en cursussen worden gegeven door mijzelf, een eerstegraads gediplomeerd docent Beeldende Vorming. Lees meer over mij en mijn visie op keramiek en creativiteit op de about pagina.

Workshopprijzen

Bij iedere workshop staat een schatting van de te verwachten prijs per persoon. Deze prijzen zijn berekend op groepen van 6 personen. Bij kleinere groepen (bijvoorbeeld 5 personen) worden de vaste kosten van huur en uur verdeeld over minder mensen en zullen deze per persoon hoger zijn. Bij grotere groepen krijg je om deze reden korting. Afhankelijk van de locatie kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Locatie

In mijn eigen atelier heb ik ruimte voor groepen tot 8 á 10 personen, afhankelijk van de workshop. Daarnaast zijn veel workshops ook geschikt om op locatie te geven. Houd er wel rekening mee dat sommige workshops iets aangepast moeten worden zodat alles in mijn auto past, en dat hier reiskosten aan verbonden zijn.

Aanmelden

Voor aanmeldingen en meer informatie kun je mailen naar [email protected] of het contactformulier gebruiken. Geef aan met hoe veel personen je verwacht te komen en ik maak een vrijblijvende offerte op maat. We kunnen afspreken in Heiloo (nabij Alkmaar), of ik doe de spullen in mijn auto en kom naar jou toe. Beide is geen probleem.

Alles is mogelijk

Op deze website staan enkele creatieve workshops als voorbeeld van wat kan. Zo kun je leren hoe je met rolletjes klei een hele leuke, bijzondere vaas bouwt, of kun je leren hoe je door te abstraheren een kleurrijk portret kunt schilderen. Natuurlijk is er altijd iets te regelen als je een specifieke workshop wil doen die hier niet tussen staat. Als jij liever een schaal maakt dan een vaas, of liever je kat schildert dan een portret, dan regel ik dat gewoon. Je kunt zelfs twee workshops combineren met elkaar als de groep het niet eens kan worden. Dit moeten dan wel workshops zijn die qua tijd en materiaal vergelijkbaar zijn. Als een deel van de groep bijvoorbeeld die vaas wil maken, maar een ander deel liever een luizenpot, dan is dat geen probleem, maar wil de ene helft schilderen en de andere helft kleien, dan zullen jullie toch echt een keuze moeten maken.

Voor vragen over de workshops kun je mailen naar [email protected] of het contactformulier gebruiken.

Interesse in een workshop?

    Ik heb interesse in de workshop:

    Gewenste locatie

    Om spam te voorkomen maakt deze site gebruik van de Google reCAPTCHA tool. Google Privacy Policy en Terms of Service.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven