Workshop sieraden van Fimoklei

Vrolijke unieke sieraden

Een ongebruikelijk materiaal met een ongebruikelijk resultaat! Fimoklei is hét materiaal bij uitstek om zelf vrolijke, eigenzinnige en zeer lichte sieraden mee te maken en tijdens de workshop sieraden van Fimoklei leer je precies hoe.
Zo leer je bijvoorbeeld een prachtig ‘marmereffect’ te creëren in je klei. Dit combineren we met het gebruik van ‘canes’ (rolletjes klei met daarin een patroon), steekvormen en stempels, om zo de leukste sieraden te maken. Kralen, hangers, oorbellen en ringen; niets is onmogelijk.
Er is voldoende materiaal voor het maken van kettinkjes, oorbellen en armbanden aanwezig en doordat we de sieraden direct afbakken, kan alles dezelfde middag/avond nog mee naar huis!
Deze workshop is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 10 personen. Grotere groepen mogelijk op eigen locatie.
Tijd: 4 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 1
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €73,- p.p. inclusief 21% btw, materiaal en koffie/thee. Sterling zilveren onderdelen zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.
Locatie: Heiloo of eigen locatie

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.

Aanmeldformulier voor groepen

    Ik heb interesse in de workshop:

    Gewenste locatie

    Om spam te voorkomen maakt deze site gebruik van de Google reCAPTCHA tool. Google Privacy Policy en Terms of Service.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven