Workshop Schilderen met Chemie

Proberen en kijken wat er gebeurt

Ga mee op onderzoek naar nieuwe schilderstechnieken tijdens deze fascinerende workshop schilderen met chemie. Het idee is simpel: acrylverf is verf op waterbasis en water reageert op heel veel manieren met verschillende andere stoffen. Wat gebeurt er als je de verf mengt met olie, azijn, of zout? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waarmee je kennis gaat maken tijdens deze workshop. Leef je uit met de aanwezige materialen; je kunt naar hartenlust experimenteren.

Twee varianten

Je kunt natuurlijk schilderen op een doek, maar omdat acrylverf (bijna) overal op hecht zijn er nog veel meer mogelijkheden. Daarom kun je bij deze workshop kiezen of je een doek of de wijzerplaat van een houten klok beschildert. Als je voor de wijzerplaat kiest is het uurwerk uiteraard inbegrepen.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 8 personen. Grotere groepen mogelijk op eigen locatie.
Tijd: 3 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 1
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €67 p.p. inclusief materiaal (2 oefendoekjes, 1 doek van ~50x50cm) en koffie/thee.
Schilderen op wijzerplaat: +€3,50 (uurwerk en wijzers inbegrepen)
Locatie: Heiloo of eigen locatie
Overig: Trek kleren aan die vies mogen worden

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.