Opdrachten en maatwerk

Een nieuw product bestellen

Ik maak dingen die ik mooi vind, maar soms komt een andere kleur net iets beter uit in huis. Gebruikskeramiek en sieraden kunnen daarom op bestelling nieuw gemaakt worden in een andere kleur of formaat. Het opnieuw maken van zoiets kost ongeveer 1 maand. Houd wel rekening met kleine afwijkingen qua vorm. Alle keramiek van LCK is 100% handwerk, waardoor elk product uniek is.

Ik vind het ook altijd leuk om speciaal voor jou een nieuw ontwerp te maken. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld iets nieuws losjes gebaseerd op iets wat ik al heb, of misschien iets wat je op vakantie hebt gezien. Vul het contactformulier in met je wens, en ik ga kijken wat ik voor je kan doen. Reken er wel op dat een helemaal nieuw ontwerp tijd kost om te maken en uit te voeren. Afhankelijk van het ontwerp en of er eerst proefstukken gemaakt moeten worden kan dit 2 tot 6 maanden duren.

Restaurants en andere bedrijven die op zoek zijn naar een uniek servies, eventueel met bedrijfslogo, zijn bij mij ook aan het goede adres. In overleg ontwerpen we een servies dat precies past bij jouw stijl en wensen.

Nieuwe of aangepaste ontwerpen kunnen niet geretourneerd worden.

Voorbeelden van opdrachten

Voor mijn koffiebar zoek ik kleine bordjes voor een chocolaatje met mijn logo er op.

Ik zag je kleine roze bordjes met kantpatroon. Kun je een set van 4 iets grotere bordjes maken in een iets andere tint roze?

Voor een kunstwerk over de vindingrijkheid van vrouwen onder slavernij wil ik 40.000 keramische reproducties van een zaadje van de Oryza glaberrima.

Ik wil voor een symposium ongeveer 230 porseleinen kommetjes. Ik ben geïnspireerd door Hella Jongerius en het lijkt me fantastisch als alle kommetjes een andere kleur hebben.

Ik zag deze ketting op je website. Kun je daar een bijpassende armband en oorbellen bij maken?

Ik wil een van je keramische doosjes gebruiken als urn. Kun je er 1 maken die daar geschikt voor is?

Ik zoek een vaas met ons bedrijfslogo voor een zakenrelatie. Ze werken aan een tafeleiland, dus het logo moet aan alle kanten te zien zijn. En daarna wil ik er nog 4 voor een groep bestuursleden die afscheid nemen van het bedrijf.

Kun je voor mij een keramisch doosje maken dat een combinatie is van de vorm en de decoratie van twee doosjes op je website?

We hebben een groot wit plafond waar we een mooie lamp voor willen. We vinden je experimenten met porselein en licht interessant. Kun je iets voor ons betekenen?

Ik zag je aardewerken vaas met het gedicht van Leo Vroman. Kun je ook een vaas maken met mijn favoriete gedicht er op? En met een iets andere vorm?

Ik wil graag 2 kleine versies van dat olifantenbeeld op je site.

Ik zag de olifanten met al die symboliek er in. Kun je voor mij een set schapen maken met de door mij gekozen symboliek er in?

Ik heb op vakantie zo’n mooie ketting gezien, maar ik heb hem niet gekocht en ik blijf er maar aan denken! Het waren 3 grote kralen aan 3 lange rubberen koorden.

Ik wil een bestaand werk in een andere kleur

Ik wil mijn collega’s een uniek kerstcadeau geven.

Ik wil iets bijzonders meegeven aan de mensen die hebben meegewerkt aan het bijenpaviljoen op de Floriade, liefst iets voor buiten. Een windlicht misschien? Kun je ook ons logo erin verwerken?

Ik vind je glazen sieraden mooi, maar degene die ik wil zijn al verkocht. Kun je deze opnieuw maken en er een mooie vorm van keramiek bij maken om het in te presenteren (het is een cadeau)?