Opdrachten en maatwerk

Een nieuw product bestellen

Ik maak dingen die ik mooi vind, maar soms komt een andere kleur net iets beter uit in huis. Gebruikskeramiek en sieraden kunnen daarom op bestelling nieuw gemaakt worden in een andere kleur of formaat. Het opnieuw maken van zoiets kost ongeveer 1 maand. Houd wel rekening met kleine afwijkingen qua vorm. Alle keramiek van LCK is 100% handwerk, waardoor elk product uniek is.

Ik vind het ook altijd leuk om speciaal voor jou een nieuw ontwerp te maken. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld iets nieuws losjes gebaseerd op iets wat ik al heb, of misschien iets wat je op vakantie hebt gezien. Vul het contactformulier in met je wens, en ik ga kijken wat ik voor je kan doen. Reken er wel op dat een helemaal nieuw ontwerp tijd kost om te maken en uit te voeren. Afhankelijk van het ontwerp en of er eerst proefstukken gemaakt moeten worden kan dit 2 tot 6 maanden duren.

Nieuwe of aangepaste ontwerpen kunnen niet geretourneerd worden.

Voorbeelden van opdrachten

Vraag: Ik wil voor een symposium ongeveer 230 porseleinen kommetjes. Ik ben geïnspireerd door Hella Jongerius en het lijkt me fantastisch als alle kommetjes een andere kleur hebben.

Vraag: Ik zag deze ketting op je website. Kun je daar een bijpassende armband en oorbellen bij maken?

Vraag: Ik zoek een vaas met ons bedrijfslogo voor een zakenrelatie. Ze werken aan een tafeleiland, dus het logo moet aan alle kanten te zien zijn. En daarna wil ik er nog 4 voor een groep bestuursleden die afscheid nemen van het bedrijf.

Vraag: We hebben een groot wit plafond waar we een mooie lamp voor willen. We vinden je experimenten met porselein en licht interessant. Kun je iets voor ons betekenen?

Vraag: Ik zag je aardewerken vaas met het gedicht van Leo Vroman. Kun je ook een vaas maken met mijn favoriete gedicht er op? En met een iets andere vorm?

Vraag: Ik ben al heel lang op zoek naar leuke espressokopjes met speelse, kleurrijke bloemen er op, zoals een kind ze zou tekenen. Kun je daar iets mee?

Handgemaakte en beschilderde porseleinen kopjes door LCKeramiek

Vraag: Ik wil graag 2 kleine versies van dat olifantenbeeld op je site.

Vraag: Ik zag de olifanten met al die symboliek er in. Kun je voor mij een schaap maken met de door mij gekozen symboliek er in?

Vraag: Ik heb op vakantie zo’n mooie ketting gezien, maar ik heb hem niet gekocht en ik blijf er maar aan denken! Het waren 3 grote kralen aan 3 lange rubberen koorden.

Vraag: Ik vind je porseleinen schaaltje van olifanten zo leuk, maar mijn tafel is ook al wit en mijn lievelingskleur is oranje…

Vraag: Ik vind die schaaltjes met vierkantjes zo leuk, maar die felle kleur rood, daar kan ik niets mee. Ik ben ook een beetje onhandig, kun je het porselein iets dikker maken?

Vraag: Ik wil mijn collega’s een uniek kerstcadeau geven.

Vraag: Ik wil iets bijzonders meegeven aan de mensen die hebben meegewerkt aan het bijenpaviljoen op de Floriade, liefst iets voor buiten. Een windlicht misschien? Kun je ook ons logo erin verwerken?

Vraag: Ik vind je glazen sieraden mooi, maar degene die ik wil zijn al verkocht. Kun je deze opnieuw maken en er een mooie vorm van keramiek bij maken om het in te presenteren (het is een cadeau)?