In 1 keer klaar

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan is het natuurlijk handig als je niet 4 keer terug hoeft te komen. Daarom zijn deze korte workshops extra geschikt, want ze zijn in 1 middag/avond klaar. Ook zijn ze lekker laagdrempelig, zodat niemand zich ongeschikt hoeft te voelen en er meer ruimte is voor een gezellig gesprek aan tafel.

Waar heb je zin in?

Fimoklei-sieraden

Maak de gekste sieraden met deze vrolijkgekleurde polymeerklei. Wordt ter plekke afgebakken, dus kan meteen mee naar huis!

korte workshops, workshop fimo klei sieraden

 

 

 

 

 

 

 

 

Glasfusen: Sieraden van gesmolten glas

Leer hoe je in het klein kan glasfusen en creëer prachtige glazen hangers, broches en oorbellen. Moet nog even de glasoven in, dus kan niet direct mee naar huis.

korte workshops, sieraden van gesmolten glas

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaars versieren

Maak je eigen ontwerp, of gebruik de steekvormen; leeftijd en niveau maken helemaal niets uit bij deze workshop.

korte workshops, kerstkaars versieren

korte workshops, paarkaars versieren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servies versieren met keramische ‘plaktattoo’s’

Decoreer samen een servies voor de jarige/toekomstige bruid. Plaatjes van bloemen, vogels, molens en andere prachtige kitsch liggen voor je klaar. Het servies moet nog even gestookt worden, dus kan niet direct mee naar huis.

korte workshops, servies versieren

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegeltjes beschilderen

Heb jij je eigen wijsheid? Hang hem aan de muur! Ook heel leuk om als groep een tegelwand te maken. Kan direct mee naar huis.

korte workshops, tegels beschilderen

 

 

 

 

 

Servies beschilderen

Altijd ruzie over welke mok van wie is op het werk? Op zoek naar een manier om een bijzonder persoon iedere ochtend aan je te laten denken? Zoek niet verder. Kan direct mee naar huis.

korte workshops, mok beschilderen