Korte workshops; gezellig en in 1 keer klaar

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan is het natuurlijk handig als je niet 4 keer terug hoeft te komen. Daarom zijn deze korte workshops extra geschikt, want ze zijn in 1 dagdeel klaar. Ook zijn ze lekker laagdrempelig, zodat niemand zich ongeschikt hoeft te voelen en er meer ruimte is voor een gezellig gesprek aan tafel.

Waar heb je zin in?

Blije Bloempot

Maak van een plantje een wilde haardos in jouw unieke blije bloempot. Ook mogelijk als variatie voor hangende bloempot. (Kakelende kommen en knotsgekke kopjes zijn ook welkom)

Kaars versieren

Maak je eigen ontwerp, of gebruik de steekvormen; leeftijd en niveau maken helemaal niets uit bij deze workshop.

Linoprint kaartje

Maak je eigen (kerst) kaarten met behulp van een linoprint op A6 formaat.

Proeven aan Pottenbakken

Ervaar 1 middag hoe het is om op een draaischijf te werken.

Schilderen met chemie (acrylic pouring)

Acrylic pouring (schilderen door te gieten met verschillende kleuren verf) is al een tijd een begrip. Deze workshop neemt het nog een stapje verder!

Servies versieren met keramische ‘plaktattoo’s’ en verf

Decoreer samen een servies voor de jarige/toekomstige bruid, of maak een mooie unieke mok voor jezelf. Plaatjes van bloemen, vogels, molens en andere prachtige kitsch liggen voor je klaar. Maak je decoratie af met behulp van speciale verf. Het servies moet nog even gestookt worden, dus kan niet direct mee naar huis.

Fimoklei-sieraden

Maak de gekste sieraden met deze vrolijkgekleurde polymeerklei. Wordt ter plekke afgebakken, dus kan meteen mee naar huis!

Tuinbeeld van keramiek

In slechts 1 middag ben je klaar met dit tuinbeeld. Omdat we het niet glazuren vormen mos en vuil een steeds veranderende deklaag.

Winkelwagen
Scroll naar boven