Korte workshops; gezellig en in 1 keer klaar

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan is het natuurlijk handig als je niet 4 keer terug hoeft te komen. Daarom zijn deze korte workshops extra geschikt, want ze zijn in 1 middag/avond klaar. Ook zijn ze lekker laagdrempelig, zodat niemand zich ongeschikt hoeft te voelen en er meer ruimte is voor een gezellig gesprek aan tafel.

Waar heb je zin in?

Fimoklei-sieraden

Maak de gekste sieraden met deze vrolijkgekleurde polymeerklei. Wordt ter plekke afgebakken, dus kan meteen mee naar huis!

Beton gieten

Deze no-nonsense workshop leert je hoe je zelf cement/beton aanmaakt en gebruikt om allerlei vormen te gieten voor in huis.

Schilderen met chemie

Fluid painting (schilderen door te gieten met verschillende kleuren verf) is al een tijd een begrip. Deze workshop neemt het nog een stapje verder!

Tuinbeeld van keramiek

In slechts 1 middag ben je klaar met dit tuinbeeld. Omdat we het niet glazuren vormen mos en vuil een steeds veranderende deklaag.

Kaars versieren

Maak je eigen ontwerp, of gebruik de steekvormen; leeftijd en niveau maken helemaal niets uit bij deze workshop.

Servies versieren met keramische ‘plaktattoo’s’ en opglazuur

Decoreer samen een servies voor de jarige/toekomstige bruid. Plaatjes van bloemen, vogels, molens en andere prachtige kitsch liggen voor je klaar. Maak je ontwerp af met behulp van een speciaal glazuur. Het servies moet nog even gestookt worden, dus kan niet direct mee naar huis.

Keramiek beschilderen

Tegeltjes, mokken, vazen, spaarvarkens,… Alles wat van keramiek is kun je beschilderen met deze speciale verf. Ook heel leuk om als groep een tegelwand of ander setje te maken. Kan direct mee naar huis.