Creativitijd

Ben je graag creatief bezig, maar neem je thuis niet de tijd, laat je je snel afleiden, of weet je halverwege vaak niet meer hoe je verder wil? Dan is creatief bij Lisanne echt iets voor jou.

Creatief bij Lisanne is een wekelijkse cursus in mijn atelier in Heiloo. In tegenstelling tot mijn andere workshops werkt iedereen hier aan zijn/haar eigen project. Dit kan een eigen idee zijn, maar ook een meer gestuurde opdracht van mij om een nieuw materiaal of techniek te leren kennen. Voor de echte starters heb ik verschillende opdrachten klaar liggen die je helpen kennis te maken met diverse technieken, maar je mag ook helemaal je eigen weg volgen.

Iedereen is welkom met iedere techniek. Natuurlijk vertel ik je graag meer over keramiek, maar als eerstegraads docent Beeldende Vorming kan ik je absoluut ook op weg helpen met diverse teken- en schildertechnieken.

Waar je ook mee bezig bent, ik ben er bij voor advies, tips en de koffie. Boven alles is het de bedoeling dat het een gezellige dag wordt om in goed gezelschap en met regelmaat lekker creatief bezig te zijn.

Aanwezige voorzieningen

In het atelier zijn verschillende dingen aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

 • Staande ezels en tafel-ezels
 • Papier in diverse formaten
 • Een grote verscheidenheid aan tekenmaterialen zoals houtskool, pastelkrijt en inkt.
 • Alle benodigdheden voor schilderen met acrylverf en olieverf
 • Alle benodigdheden voor drukken met linoleum (alleen geen pers, wel deegrollers)
 • Twee elektrische pottenbakkersschijven
 • Een spuitcabine en compressor
 • Een keramiek-oven
 • Divers kleigereedschap zoals deegrollers, boetseergereedschap en lomers
 • Divers overig materiaal zoals collagemateriaal, epoxy, polymeerklei, etc. (bij groot verbruik komen extra kosten)

Tijden:

○Donderdagmiddag van 14:00 tot 16:30
○Vrijdagochtend van 9:30 tot 12:00
○Vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:30

Prijzen:

€22,50 per week bij betaling per 10 weken.
€27,50 per les bij betaling via een 6 strippenkaart. (tot 1 jaar na aanschaf geldig)
€30,00 per losse les, alleen als aanvulling op een strippenkaart.

Locatie:

Het LCKeramiek Atelier
Vennewatersweg 8
1852PT Heiloo (nabij Alkmaar)

Meld je aan voor een gratis proefles

Gebruik het aanmeldformulier om zelf een proefles in te plannen op een dag naar keuze. Ik neem contact met je op om verdere details af te spreken.

  Ik heb interesse in:

  Om spam te voorkomen maakt deze site gebruik van de Google reCAPTCHA tool. Google Privacy Policy en Terms of Service.

  Meer over de kosten

  Voor de betaling kun je kiezen tussen 2 opties: via een ‘strippenkaart’ met 6 strippen, zodat je alleen betaalt voor de keren dat je er echt bent (€27,50/week), of per blok van 10 weken. Je betaalt dan slechts €22,50 per week. De strippenkaart is ideaal wanneer je regelmatig niet kunt komen of voor vrienden/familieleden die slechts af en toe mee komen. De betaling per 10 weken is natuurlijk ideaal wanneer je van plan bent iedere week te komen, want dan krijg je twee lessen gratis!
  Je kunt eerst gratis een proefles komen volgen, dus kom gewoon een keer langs en neem gerust een keer een vriend(in) mee om kennis te komen maken.

  Bij de cursusprijs zitten de meeste materialen niet inbegrepen. Ik heb allerlei basismaterialen (zoals potloden, houtskool en papier) die je vrij mag gebruiken zodat je altijd aan de slag kunt en soms iets nieuws kunt proberen. Grotere hoeveelheden zijn voor jouw rekening. Je kunt bij mij ook materiaal kopen, zoals schildersdoeken, klei, glazuur en speciale tekenmaterialen. Spullen zoals draaischijven, ezels, gutsen, penselen en spatels kun je gewoon lenen tijdens de cursus.

  Voor een kleine vergoeding kun je je klei ook door mij laten stoken. Ik stook alleen werk waarvan ik heb gezien hoe en waarmee het gemaakt is.

  Gemaakt door cursisten tijdens Creatief bij Lisanne

  • Creatief bij Lisanne Heiloo
  • Creatief bij Lisanne Heiloo
  • Creatief bij Lisanne Heiloo
  • Creatief bij Lisanne Heiloo
  • Creatief bij Lisanne Heiloo
  • Creatief bij Lisanne Heiloo
  Winkelwagen
  Scroll naar boven