Neem gerust contact met me op

Welkom op de contact pagina van LCKeramiek. Hier vind je:
Het contact formulier
Mijn adresgegevens
Waar is het te koop?
De kunstmarktagenda
Links naar social media
De LCK Nieuwsbrief
Wie ben ik?
Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Contactformulier

Adresgegevens

Lisanne Ceelen Keramiek
Vennewatersweg 8
1852 PT Heiloo
info@lckeramiek.nl
06-30436248
kvk: 30282248

Als keramist en workshopdocent heb ik niet altijd handen vrij om de telefoon op te nemen. Ik vraag je hiervoor begrip te hebben en een voicemail in te spreken of een email te sturen.

Waar is het te koop?

Uiteraard kun je mijn keramiek via de webshop bestellen, maar het kan goed dat je het eerst in het echt wilt bekijken. Ik reis het hele land door om op kunstmarkten mijn spullen te tonen. Een agenda hiervan vind je hier onder.
Daarnaast kun je op twee fysieke locaties mijn spullen kopen. Bij de Winkel vol Winkeltjes in Utrecht zet ik wisselende selecties van mijn gebruiksgoed neer. De unica zoals klokken, beelden en wandobjecten zijn te koop bij Domo Eclectica, in Den Haag vlak bij de Grote Kerk.

LCKeramiek op kunstmarkten

Het marktenseizoen van 2019 is voor mij afgelopen. Volgend jaar weer.

Wil jij als eerste weten op welke markten in sta? Houd deze lijst goed in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!


In contact met LCKeramiek op Social Media


De maandelijkse LCKeramiek Nieuwsbrief

Iedere maand verstuur ik aan een groeiende lijst mensen een leuke creatieve nieuwsbrief. Natuurlijk houd ik je in deze nieuwsbrief op de hoogte over aankomende workshops die ik geef en ontwikkelingen op keramiekgebied, maar dat is lang niet alles. In elke nieuwsbrief staat een culturele tip, vind je een lijst met kunstmarkten en evenementen van die maand en lees je uitgebreid over (inter)nationale feestdagen en andere vieringen.

Ontvang vanaf nu ook de inspirerende digitale nieuwsbrief van LCK! Klik hier en vul je gegevens in.

Wie ben ik?

homepage banner about

Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Wanneer een artikel op voorraad is wordt dit binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden, meestal op vrijdag of zaterdag. In geval van verzending wordt het artikel uiteraard zorgvuldig ingepakt. Mocht het product toch beschadigd aankomen dan kan dit natuurlijk kosteloos vervangen worden. Bel of mail mij even voor meer gedetailleerde instructies. Een aantal zeer breekbare artikelen kunnen om deze reden echt alleen opgehaald worden. In dat geval neem ik contact met je op.

Besluiten dat je het product wil terugsturen kan tot twee weken na ontvangst. Verzendkosten voor de retour zijn voor de consument. Neem van tevoren contact met me op en stuur een mail naar info@lckeramiek.nl waarin je aangeeft welk item je terugstuurt en eventueel waarom. Binnen twee weken na ontvangst van het retourpakket wordt het gehele bedrag van aankoop+verzendkosten teruggestort op je rekening. Let wel op dat het product zo goed mogelijk op dezelfde manier ingepakt terug gaat als het heen is gekomen. Bij schade door het slecht verpakken zijn de kosten voor de consument.

Lees de uitgebreide voorwaarden bij de algemene voorwaarden.