Contact

Neem gerust contact met me op

Welkom op de contact pagina van LCKeramiek. Hier vind je:
Het contact formulier
Mijn adresgegevens
Waar is het te koop?
De kunstmarktagenda
Links naar social media
De LCK Nieuwsbrief
Wie ben ik?
Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Contactformulier

Adresgegevens

Lisanne Ceelen Keramiek
Vennewatersweg 8
1852 PT Heiloo
info@lckeramiek.nl
06-30436248
kvk: 30282248

Als keramist en workshopdocent heb ik niet altijd handen vrij om de telefoon op te nemen. Ik vraag je hiervoor begrip te hebben en een voicemail in te spreken of een email te sturen.

Waar is het te koop?

Uiteraard kun je mijn keramiek via de webshop bestellen, maar het kan goed dat je het eerst in het echt wilt bekijken. Ik reis het hele land door om op kunstmarkten mijn spullen te tonen. Een agenda hiervan vind je hier onder.
Je bent ook van harte welkom om langs te komen in mijn atelier. Wil je zeker weten dat ik aanwezig ben? Stuur dan even een berichtje van tevoren.
Ook huur ik regelmatig een schap in verschillende winkels. Enkele unica zoals klokken, beelden en wandobjecten zijn op dit moment te koop bij Domo Eclectica, in Den Haag vlak bij de Grote Kerk.

LCKeramiek op kunstmarkten

De inschrijvingen voor 2020 zijn volop in gang. Wil jij als eerste weten op welke markten ik sta? Houd deze lijst goed in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!


In contact met LCKeramiek op Social Media

De Instagram-pagina van LCK

[instagram-feed]


De maandelijkse LCKeramiek Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte met mijn maandelijkse nieuwsbrief. Aankomende workshops, nieuwe producten en een lijst met creatieve activiteiten voor die maand komen dan vanzelf in je inbox. Je kunt alle artikelen ook lezen op de nieuws-pagina.

Wie ben ik?

homepage banner about

Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Wanneer een artikel op voorraad is wordt dit zo snel mogelijk (1-3 werkdagen) verzonden. In geval van verzending wordt het artikel uiteraard zorgvuldig ingepakt. Mocht het product toch beschadigd aankomen dan kan dit natuurlijk kosteloos vervangen worden. Bel of mail mij even voor meer gedetailleerde instructies. Een aantal zeer breekbare artikelen kunnen om deze reden echt alleen opgehaald worden. In dat geval neem ik contact met je op.

Besluiten dat je het product wil terugsturen kan tot twee weken na ontvangst. Verzendkosten voor de retour zijn voor de consument. Neem van tevoren contact met me op en stuur een mail naar info@lckeramiek.nl waarin je aangeeft welk item je terugstuurt en eventueel waarom. Binnen twee weken na ontvangst van het retourpakket wordt het gehele bedrag van aankoop+verzendkosten teruggestort op je rekening. Let wel op dat het product zo goed mogelijk op dezelfde manier ingepakt terug gaat als het heen is gekomen. Bij schade door het slecht verpakken zijn de kosten voor de consument.

Lees de uitgebreide voorwaarden bij de algemene voorwaarden.