Neem gerust contact met me op

Contactformulier


Adresgegevens

Lisanne Ceelen Keramiek
Vennewatersweg 8
1852 PT Heiloo
06-30436248
kvk: 30282248

Als keramist en workshopdocent heb ik niet altijd handen vrij om de telefoon op te nemen. Ik vraag je hiervoor begrip te hebben en een voicemail in te spreken of een mail te sturen.

Volg LCKeramiek op social media

Waar is het te koop?

In de webshop

Uiteraard kun je mijn keramiek via de webshop bestellen, maar het kan goed dat je het eerst in het echt wilt bekijken. Dan heb je verschillende opties.

Tijdens kunstmarkten en exposities

Ik reis het hele land door om op kunstmarkten mijn spullen te tonen. Door COVID loopt het even anders, maar zodra er een markt gepland staat vind je hier de agenda.

In mijn atelier

Je bent ook van harte welkom om langs te komen in mijn atelier. Wil je zeker weten dat ik aanwezig ben? Stuur dan even een berichtje van tevoren.
Combineer een bezoek aan mijn atelier met een fietstocht in de omgeving. Je vindt mijn atelier tussen knooppunt 27 en 28. Maak zelf een route via de website van de ANWB of gebruik deze.

In winkels en galeries

Je vindt mijn werk ook bij House of Chocolate&Coffee in Heiloo



LCKeramiek op kunstmarkten en exposities

Vanwege COVID maatregelen is er nog steeds veel onbekend over markten. Wil jij als eerste weten op welke markten ik sta? Houd deze lijst goed in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Kunstmarkten in 2021

Exposities in 2021

● 6,7,13&14 november expositie SKNH op Oostwal 2, Tuitjenhorn
● 17 t/m 23 november expositie Keramiek Centraal bij Atrium Stadshuis Nieuwegein
● 27 november t/m 19 december expositie Keramiek Centraal bij Kunsthuis Wijchen


De maandelijkse LCKeramiek Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte met mijn maandelijkse nieuwsbrief. Aankomende workshops, nieuwe producten en een lijst met creatieve activiteiten voor die maand komen dan vanzelf in je inbox. Je kunt alle artikelen ook lezen op de nieuws-pagina.

Schrijf je in voor de LCKeramiek nieuwsbrief

* indicates required

Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Wanneer een artikel op voorraad is wordt dit zo snel mogelijk (1-3 werkdagen) verzonden. In geval van verzending wordt het artikel uiteraard zorgvuldig ingepakt. Mocht het product toch beschadigd aankomen dan kan dit natuurlijk kosteloos vervangen worden. Bel of mail mij even voor meer gedetailleerde instructies. Een aantal zeer breekbare artikelen kunnen om deze reden echt alleen opgehaald worden. In dat geval neem ik contact met je op.

Besluiten dat je het product wil terugsturen kan tot twee weken na ontvangst. Verzendkosten voor de retour zijn voor de consument. Neem van tevoren contact met me op en stuur een mail naar info@lckeramiek.nl waarin je aangeeft welk item je terugstuurt en eventueel waarom (vind ik fijn om te weten). Binnen twee weken na ontvangst van het retourpakket wordt het gehele bedrag van aankoop+verzendkosten teruggestort op je rekening. Let wel op dat het product zo goed mogelijk op dezelfde manier ingepakt terug gaat als het heen is gekomen. Bij schade door het slecht verpakken van een retourzending zijn de kosten voor de consument.

Lees de uitgebreide voorwaarden bij de algemene voorwaarden.