Contact

Neem gerust contact met me op

Welkom op de contact pagina van LCKeramiek. Hier vind je:
Het contact formulier
Mijn adresgegevens
Waar is het te koop?
De kunstmarktagenda
Links naar social media
De LCK Nieuwsbrief
Wie ben ik?
Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Contactformulier

Adresgegevens

Lisanne Ceelen Keramiek
Vennewatersweg 8
1852 PT Heiloo
info@lckeramiek.nl
06-30436248
kvk: 30282248

Als keramist en workshopdocent heb ik niet altijd handen vrij om de telefoon op te nemen. Ik vraag je hiervoor begrip te hebben en een voicemail in te spreken of een email te sturen.

Waar is het te koop?

In de webshop

Uiteraard kun je mijn keramiek via de webshop bestellen, maar het kan goed dat je het eerst in het echt wilt bekijken. Dan heb je verschillende opties.

Tijdens kunstmarkten en exposities

Ik reis het hele land door om op kunstmarkten mijn spullen te tonen. Dit jaar loopt het even anders, maar zodra er een markt gepland staat vind je hier de agenda.
Er staan wel twee exposities gepland.
Van 8 augustus t/m 30 september doe ik mee aan een groepsexpositie van Keramiek Centraal bij Silex in Den Bosch.
Van 25 november t/m 8 december doe ik mee aan een groepsexpositie van Keramiek Centraal in de Vijverhof in Den Haag.

In mijn atelier

Je bent ook van harte welkom om langs te komen in mijn atelier. Wil je zeker weten dat ik aanwezig ben? Stuur dan even een berichtje van tevoren.
Combineer een bezoek aan mijn atelier met een fietstocht in de omgeving. Je vindt mijn atelier tussen knooppunt 27 en 28. Maak zelf een route via de website van de ANWB of gebruik deze.

In conceptstores en galeries

Ook huur ik regelmatig een schap in verschillende winkels. Enkele unica zoals klokken, beelden en wandobjecten zijn op dit moment te koop bij Domo Eclectica, in Den Haag vlak bij de Grote Kerk.LCKeramiek op kunstmarkten

In 2020 sta ik niet op markten. Wil jij als eerste weten op welke markten ik in 2021 sta? Houd deze lijst goed in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!


In contact met LCKeramiek op Social Media


De maandelijkse LCKeramiek Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte met mijn maandelijkse nieuwsbrief. Aankomende workshops, nieuwe producten en een lijst met creatieve activiteiten voor die maand komen dan vanzelf in je inbox. Je kunt alle artikelen ook lezen op de nieuws-pagina.

Schrijf je in voor de LCKeramiek nieuwsbrief

* indicates required

Wie ben ik?

homepage banner about

Verzend- en retourvoorwaarden in het kort

Wanneer een artikel op voorraad is wordt dit zo snel mogelijk (1-3 werkdagen) verzonden. In geval van verzending wordt het artikel uiteraard zorgvuldig ingepakt. Mocht het product toch beschadigd aankomen dan kan dit natuurlijk kosteloos vervangen worden. Bel of mail mij even voor meer gedetailleerde instructies. Een aantal zeer breekbare artikelen kunnen om deze reden echt alleen opgehaald worden. In dat geval neem ik contact met je op.

Besluiten dat je het product wil terugsturen kan tot twee weken na ontvangst. Verzendkosten voor de retour zijn voor de consument. Neem van tevoren contact met me op en stuur een mail naar info@lckeramiek.nl waarin je aangeeft welk item je terugstuurt en eventueel waarom. Binnen twee weken na ontvangst van het retourpakket wordt het gehele bedrag van aankoop+verzendkosten teruggestort op je rekening. Let wel op dat het product zo goed mogelijk op dezelfde manier ingepakt terug gaat als het heen is gekomen. Bij schade door het slecht verpakken zijn de kosten voor de consument.

Lees de uitgebreide voorwaarden bij de algemene voorwaarden.