De leukste keramiek workshops in Heiloo

Wil jij meer leren over hoe je met keramiek fantastische dingen kunt maken? Zoek niet verder, want de leukste creatieve keramiek workshops vind je gewoon hier. Schalen, vazen, beelden, servies en sieraden maak je gewoon zelf in Heiloo of op een eigen locatie. Alle workshops zijn zo ingericht dat iedereen met een heldere basis aan de slag kan en het van daaruit zo moeilijk kan maken als hij/zij zelf wil. Zit hier niet bij wat je zoekt? Geen zorgen, want wat hier staat is maar een selectie van wat allemaal kan. Stuur mij een bericht met je verzoek, en ik ga kijken wat ik kan doen.

Blije bloempot

Geef karakter aan je plantjes met je zelfgemaakte bloempotjes. Ook mogelijk als variatie voor hangende bloempot.

Tuinbeeld van keramiek

In slechts 1 middag ben je klaar met dit tuinbeeld. Omdat we het niet glazuren vormen mos en vuil een steeds veranderende deklaag.

Luizenpot van keramiek

Deze conische vorm, gevuld met stro, vormt een heerlijk nestje voor luizenetende insecten. Met deze workshop maak je hem i-conisch.

Bloem van keramiek

Deze zelfgemaakt vrolijk gekleurde tuinversiering bloeit het hele jaar door.

Porseleinen servies maken zonder draaischijf

Leer in twee middagen hoe je met je handen en een deegroller een serviesje kunt maken. Patrick Swayze met z’n draaischijf zoekt het maar uit!

Porseleinen sieraden maken

In twee middagen laat ik je zien hoe je met porselein jouw unieke sieraden kunt maken.

Keramiek op de draaischijf: een introductie

Kom een dagdeel proeven aan pottenbakken

Gietmallen maken

Tijdens deze workshop maak je een gipsmal die uit 1 deel bestaat.

Zelf glazuur maken, basis

Heb je al enige ervaring met keramiek, maar gebruik je nog steeds glazuur uit een potje? Leer hoe je met slechts een paar ingrediënten allerlei glazuren samen kunt stellen!

Servies versieren

Super leuk voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. Decoreer samen een servies voor de jarige/toekomstige bruid(egom). Plaatjes van bloemen, vogels, molens en andere prachtige kitsch liggen voor je klaar. Maak je ontwerp af met behulp van een speciaal glazuur. Het servies moet nog even gestookt worden, dus kan niet direct mee naar huis.

Winkelwagen
Scroll naar boven