Workshop pottenbakken

Maak er een potje van

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een draaischijf te werken, maar geen tijd voor een meerdelige cursus? Schuif dan je krukje aan bij de workshop Proeven aan Pottenbakken. Tijdens deze workshop laat ik een aantal basistechnieken zien waarna je zelf aan de slag kunt om deze uit te proberen.
Leren pottenbakken is niet niks, dus ik zal je af en toe een duwtje in de goede richting geven. Of je dan een potje maakt of er een potje van maakt; deze workshop gaat vooral om de ervaring.

Aan het einde van de workshop mag iedereen 1 potje kiezen waar ze het meest trots op zijn. Deze potjes neem ik mee en werk ik af met een glazuur naar keuze. Een paar weken later heb je dan een steen goed aandenken aan deze leuke middag.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 8 personen.
Tijd: 3 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 1
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €83 p.p. inclusief 21% btw, materiaal en afwerking en koffie/thee.
Locatie: Atelier 6 Heerhugowaard
Overig: Trek kleren aan die vies mogen worden

Let op: doordat er voor deze workshop voldoende draaischijven nodig zijn kan deze alleen plaatsvinden bij Atelier 6 in Heerhugowaard. Voor reserveringen zijn we mede afhankelijk van hun agenda.

Of liever met 1 of 2 personen

In mijn eigen atelier heb ik 2 draaischijven staan. Je kunt deze workshop daarom ook boeken met 1 of 2 personen. Een sessie van 2,5 uur kost dan €238.

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.

Aanmeldformulier voor groepen

    Ik heb interesse in de workshop:

    Gewenste locatie

    Om spam te voorkomen maakt deze site gebruik van de Google reCAPTCHA tool. Google Privacy Policy en Terms of Service.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven