Workshop pottenbakken

Maak er een potje van

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een draaischijf te werken, maar geen tijd voor een meerdelige cursus? Schuif dan je krukje aan bij de workshop “keramiek op de draaischijf: een introductie”; ofwel de workshop pottenbakken. Tijdens deze workshop laat ik een aantal basistechnieken zien waarna je zelf aan de slag kunt om deze uit te proberen.
Leren pottenbakken is niet niks, dus ik zal je af en toe een duwtje in de goede richting geven. Of je dan een potje maakt of er een potje van maakt; deze middag gaat vooral om de ervaring.

Aan het einde van de middag mag iedereen 1 potje kiezen waar ze het meest trots op zijn. Deze potjes neem ik mee en werk ik af met een glazuur naar keuze. Een paar weken later heb je dan een steen goed aandenken aan deze leuke middag.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 8 personen.
Tijd: 3 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 1
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €84 p.p. inclusief materiaal en afwerking en koffie/thee.
Locatie: Atelier 6 Heerhugowaard
Overig: Trek kleren aan die vies mogen worden

Let op: doordat er voor deze workshop voldoende draaischijven nodig zijn kan deze alleen plaatsvinden bij Atelier 6 in Heerhugowaard. Voor reserveringen zijn we mede afhankelijk van hun agenda.

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.