Ook voor creatieve workshops en cursussen kun je terecht bij LCKeramiek. Schilderen, tekenen, kleien, alles kan. De workshops zijn zo ingericht dat iedereen zijn eigen grenzen kan verleggen; of je nou twee linker handen hebt of de nieuwe Rembrandt bent. We beginnen de workshop met een duidelijke uitleg over het gebruikte materiaal in combinatie met een bepaalde techniek. Zo zal niemand de workshop eindigen met lege handen. Binnen de kaders van deze techniek kan iedereen het zo moeilijk maken als hij/zij zelf wil. En ik ga na die uitleg natuurlijk niet naar huis, maar loop rond om met tips en adviezen iedereen te helpen aan een resultaat waar hij/zij versteld van zal staan.

Een gezellige, leerzame middag is het doel van alle workshops, maar we gaan wel aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat uit de workshop te halen en er veel van te leren. Veel workshops bestaan daarom uit twee of meer bijeenkomsten.

Alle workshops en cursussen worden gegeven door een eerstegraads gediplomeerd docent Beeldende Vorming. Lees meer over mij en mijn visie op keramiek en creativiteit op de about pagina.

Alleen, met z’n tweeën, of met een groep

Voor groepen van 5-15 personen maak ik een workshop op maat. Voor meer informatie hier over kun je kijken op de ‘workshops voor groepen’ pagina.

Workshopagenda

Natuurlijk kan het ook dat je alleen of samen met een vriendin een workshop wil komen doen. In dat geval kun je in de workshopagenda kijken wat er de komende tijd gepland staat. Bij 6 of meer inschrijvingen gaat een workshop door. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop krijg je bericht of de workshop door gaat en informatie over de betaling. Gaat de workshop niet door, dan krijg je uiteraard je eventuele aanbetaling helemaal teruggestort. Heb je je ingeschreven voor een workshop? Dan kun je bij ‘mijn workshops’ alles nog eens terugzien en je reservering wijzigen of annuleren.

Iedere week: creatief bij Lisanne

Heb jij ook behoefte aan ‘creativitijd’? Dat is geen schrijffoutje, maar het gevoel van “ik zou vaker creatief bezig willen zijn, maar ik weet niet met wat en wanneer”. Dan is creatief bij Lisanne misschien iets voor jou! Op dit moment is deze cursus vanwege een verbouwing even niet beschikbaar, maar in het voorjaar van 2020 sta ik weer voor je klaar op de nieuwe locatie in Heiloo. Je kunt je nu alvast aanmelden via een van de contactformulieren op deze site en dan neem ik contact met je op wanneer we weer gaan beginnen!