Workshop porseleinen sieraden

Klein maar fijn

Porselein is niet alleen prachtig voor kopjes, maar ook voor sieraden! Doordat het zo ontzettend fijn is kun je er echt alles mee maken!

Tijdens de workshop porseleinen sieraden laat ik je verschillende manieren zien om van porselein je eigen sieraden te maken. Met malletjes, steekvormpjes en nog veel meer gaan we aan de slag. Ook vertel ik over een speciale techniek genaamd nerikomi, waarbij je laagjes gekleurde klei combineert tot een patroon.

De eerste middag besteden we aan het maken van de sieraden zelf. Gekleurde klei, witte klei, hele kleine malletjes, steekvormen en allerlei patroontjes,… je kunt helemaal los! Daarna stook ik het, en doe ik er desgewenst een laagje glanzend glazuur op. Tijdens de tweede bijeenkomst kun je jouw sieraden af maken door het porselein te bevestigen aan metalen ringetjes, oorstekers, kettinkjes, en meer.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 10 personen. Grotere groepen mogelijk op eigen locatie.
Tijd: 3 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 2
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €114,- p.p. inclusief 21% btw, materiaal en koffie/thee. Sterling zilveren onderdelen tegen meerprijs beschikbaar.
Locatie: Heiloo of eigen locatie

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.

Aanmeldformulier voor groepen

    Ik heb interesse in de workshop:

    Gewenste locatie

    Om spam te voorkomen maakt deze site gebruik van de Google reCAPTCHA tool. Google Privacy Policy en Terms of Service.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven