Privacybeleid

Privacybeleid 23-05-2018

Als je gebruik maakt van mijn diensten of van mijn webshop, dan verwerk ik jouw bedrijfs- en persoonsgegevens. Dit kunnen gegevens zijn die je zelf verstrekt zoals je bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres, betaalgegevens en telefoonnummer, maar ook gegevens die je wellicht onbewust achterlaat zoals je IP-adres.

Algemeen doel van de verwerking

Ik gebruik jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van mijn dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Ik gebruik jouw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met mij deelt en ik gebruik deze gegevens om – anders dan op jouw verzoek – op een later moment contact met je op te nemen, vraag ik je hiervoor expliciet toestemming. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan dienstverlenende, boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door deze website worden verwerkt met het doel mijn dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan LCKeramiek op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van jouw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval ben ik gedwongen jouw gegevens te delen.

Bewaartermijnen

Ik bewaar jouw gegevens zolang je cliënt bent. Dit betekent dat ik jouw klantprofiel bewaar totdat je aangeeft dat je niet langer van mijn diensten gebruik wenst te maken. Als je dit aangeeft zal ik dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dien ik facturen met jouw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zal ik dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Delen met derden

Ik respecteer je privacy en zorg er voor dat de bedrijfs- en persoonlijke gegevens die ik verwerk vertrouwelijk worden behandeld. Ik zal deze gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst, het leveren van ondersteuning of om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtelijk bevel.

Derde partijen waar ik gegevens mee deel:
Inboxify: Via deze dienst verstuur ik de LCKeramiek nieuwsbrieven en houd ik de maillijst bij.
Mollie: Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in deze webwinkel maak ik gebruik van het platform van Mollie.
PostNL: Ik maak gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen.
Strato: Alle LCKeramiek mail- en dataverkeer loopt via de servers van Strato.
WooCommerce: De gegevens die je invult bij je bestelling worden door dit programma verwerkt.

Deze diensten verwerken jouw persoonsgegevens namens LCKeramiek en gebruiken jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kunnen deze partijen metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Deze diensten hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van jouw persoonsgegevens te voorkomen. Zij zijn op grond van de afgesloten verwerkersovereenkomsten tot geheimhouding verplicht.

Nieuwsbrief

Ik stuur je alleen nieuwsbrieven als je jezelf hiervoor aangemeld hebt of als je een gebruiker van mijn diensten of de webshop bent. Vraag je via de e-mail slechts informatie bij mij op, dan gebruik ik jouw gegevens uiteraard niet om een nieuwsbrief naar te versturen. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kunt afmelden.

Cookies

Ik gebruik alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoeken van mijn website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van mijn website en voor jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren.

Ik maak gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers LCKeramiek gebruiken. Dat is niets engs. Als bijvoorbeeld de pagina van een bepaalde workshop veel bekeken wordt weet ik dat ik die moet gaan inplannen in de agenda. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, ik verplicht hen jouw IP-adressen deels te anonimiseren en ik heb een verwerkersovereenkomst met Google gesloten.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Let wel op dat sommige diensten minder of zelfs helemaal niet meer kunnen werken als je het opslaan van cookies uitschakelt. Tot slot kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Heb je bij je bestelling een account aangemaakt? Dan kun je zelf je gegevens veranderen via “mijn account” op de webshop. Heb je als gast besteld of lukt het niet? Dan kun je mailen naar info@lckeramiek.nl met je verzoek om gegevens te wijzigen of verwijderen. Gegevens die nodig zijn voor zakelijke administratie zoals belastingaangifte zullen minimaal een jaar en maximaal 7 jaar bewaard worden.

Wijzigingen

Ik behoudt mij het recht voor om deze Privacyverklaring te wijzigen. Ik raad je dan ook aan om deze pagina regelmatig te raadplegen zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente versie. Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd in mei 2018.

 

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Het is absoluut niet het streven van LCKeramiek om misbruik te maken van persoonsgegevens of anderszins onredelijk om te gaan met de privacy. Als er verbeterpunten zijn hoor ik die graag via info@lckeramiek.nl.

Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Mijn contactgegevens
LCKeramiek
Koekoeksbloem 18
3984 CB Odijk
info@lckeramiek.nl

nl_NL
en_US nl_NL

Deze site maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van geanonimiseerde data. Lees meer hierover in het privacybeleid van LCKeramiek. Je kunt de cookies uitschakelen via je browserinstellingen. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten