Keramische ‘plaktattoo’s’

Speciaal voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en bedrijfsuitjes kun je tijdens de workshop servies versieren een saai servies leuker maken met keramische transfers. Dit zijn een soort plaktattoo’s voor keramiek. Kies een plaatje, knip het uit, week het los in water, leg het op het servies, even aandrukken en klaar.

Doordat je de plaatjes zelf uitkiest en uitknipt kun je het zo bont maken als je wil, want wie zegt dat je een hond geen vleugels kunt geven? Ga helemaal los met ondersteboven vliegende vissen, of werk samen aan een rustigere serie met bloemen op een logische plek. Jij bepaalt het.

Behalve de plaatjes kun je ook gebruik maken van opglazuur. Dit is een speciaal soort verf die je op geglazuurd keramiek kunt gebruiken. Gebruik dit bijvoorbeeld om een mooi sierrandje te maken of een persoonlijke boodschap op je servies te schrijven.

Versier samen een servies met theepot of gebaksset voor de jarige/toekomstige bruid, of maak met collega’s nieuwe in het oog springende koffiemokken.
Na de workshop moet het servies nog even afgebakken worden. Dit kan dan op afspraak worden opgehaald in Heiloo of met de post verzonden worden.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 10 personen. Grotere groepen mogelijk op eigen locatie.
Tijd: 3 uur.
Aantal bijeenkomsten: 1.
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €53 p.p. inclusief 21%btw, transfers, opglazuur en locatiehuur. Exclusief servies en eventuele verzendkosten.
Locatie: Heiloo of eigen locatie.

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.