Workshop Porseleinen Servies zonder Draaischijf

Draaischijf niet nodig

Bij een workshop porseleinen servies denk je misschien direct aan een draaischijf (en Patrick Swayze)​, maar dat heb je allemaal helemaal niet nodig!

Tijdens de workshop porseleinen servies leer je hoe je met je 10 favoriete gereedschappen en een deegroller een fantastisch leuk (thee)serviesje kunt maken. We beginnen met een paar kopjes en bordjes om in te komen. Daarna komt de keuze: ga ik een theepot proberen, of maak ik gewoon nog wat kopjes en bordjes? Dat is helemaal aan jou om te bepalen. Het wordt hoe dan ook een super leuke serviesset.

De eerste middag besteden we aan het maken van het servies zelf. Daarna moet alles drogen een keer gestookt worden. Tijdens de tweede bijeenkomst gebruiken we pigmenten en transparant glazuur om het porseleinen servies helemaal af te maken. Na nog een tweede keer stoken kunnen de kunstwerken opgehaald worden in Heiloo of met de post verzonden worden.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 10 volwassenen
Tijd: 2,5 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 2
Prijsindicatie voor groepen van 7 tot 10 personen: €67,- p.p. inclusief 21%btw, materiaal, stookkosten en locatiehuur. Exclusief eventuele verzendkosten.
Locatie: Heiloo of eigen locatie

Aanmelden?

Mail naar info@lckeramiek.nl of gebruik het contactformulier.