Workshop Porseleinen Servies zonder Draaischijf

Draaischijf niet nodig

Bij een workshop porseleinen servies denk je misschien direct aan een draaischijf (en Patrick Swayze)​, maar dat heb je allemaal helemaal niet nodig!

Tijdens de workshop porseleinen servies leer je hoe je met je eigen handen en een deegroller een fantastisch leuk (thee)serviesje kunt maken. We beginnen met een paar kopjes en bordjes om in te komen. Daarna komt de keuze: ga ik een theepot proberen, of maak ik gewoon nog wat kopjes en bordjes? Dat is helemaal aan jou om te bepalen. Het wordt hoe dan ook een super leuke serviesset.

De eerste middag besteden we aan het maken van het servies zelf. Daarna moet alles drogen een keer gestookt worden. Tijdens de tweede bijeenkomst gebruiken we pigmenten en transparant glazuur om het porseleinen servies helemaal af te maken. Na nog een tweede keer stoken kunnen de kunstwerken opgehaald worden in Heiloo of met de post verzonden worden.

In het kort:

Deze workshop is geschikt voor groepen van 5 tot 8 personen. Grotere groepen mogelijk op eigen locatie.
Tijd: 3 uur per bijeenkomst
Aantal bijeenkomsten: 2
Prijsindicatie voor een groep van 6 personen: €123,- p.p. inclusief materiaal en koffie/thee.
Locatie: Heiloo of eigen locatie

Aanmelden?

Groepen kunnen het aanmeldformulier gebruiken. Voor individuele inschrijvingen kun je in de workshopagenda kijken wanneer deze workshop gepland staat.