Workshops voor bedrijven en scholen

De meeste workshops die ik op deze website aanbied zijn ontworpen voor groepen volwassenen van ongeveer 10 personen. Zoek jij een workshop voor een groep die daar van afwijkt, bijvoorbeeld een klas van 25 tieners, of een groep van 20 collega’s? Dan vind je op deze pagina meer informatie.

Workshops voor scholen

Zoek je iemand die op jouw basis- of middelbare school keramieklessen kan geven? Als eerstegraads Docent Beeldend kan ik je daar prima bij helpen. Mijn brede keramiekervaring in combinatie met kennis over lesgeven zijn de ideale mix om dit voor je te doen. Ik heb enkele suggesties voor je op de website staan, maar natuurlijk is er ook altijd ruimte voor iets wat bijvoorbeeld binnen een thema past.

Blije bloempot

Geen ruimte voor sippe potten

Abstract

food sea art creative

Wat ontstaat er wanneer je niet op je ogen afgaat, maar op je gevoel?

Op rolletjes

Eenvoudige basis, eindeloze mogelijkheden

Holle bolle beesten

Alle dieren ontstaan vanuit een ei

Opfriscursus voor docenten

Ik kom regelmatig op scholen met een prachtige oven, en niemand die weet hoe die werkt en wat er allemaal met klei kan. Geef je liever zelf je lessen aan je leerlingen, maar kan jouw CKV-team een opfriscursus keramiektechnieken gebruiken? Dan is dat uiteraard ook een optie. Ik kom op locatie de oven bekijken en uitleggen hoe deze werkt. Indien mogelijk programmeer ik enkele stookprogramma’s in de oven en schrijf ik een bijbehorende instructie. Dan gaan we met het hele team aan de slag met enkele basis keramiektechnieken. Eventueel is dit aan te vullen met enkele lesopzetten met uitleg voor docenten en handouts voor de leerlingen.

woman in white long sleeve shirt sitting on brown wooden stairs

Workshops voor bedrijven

Teamuitjes zijn ontzettend leuk, maar het kan een behoorlijke uitdaging zijn om iets te vinden wat voor al je collega’s leuk en te doen is, en wat jullie de afgelopen jaren niet al 10000 keer voorbij hebben zien komen. De volgende workshop zijn speciaal voor grote groepen en geschikt voor ieder niveau.

Schilderen met chemie

Wat gebeurt er als je acrylverf mengt met zout, azijn of alcohol?

Let op, geeft veel rommel

Hangende bloempotten

Handgemaakte homedeco voor de kantoortuin

Sassy servies

Nooit meer ruzie over welke mok van wie is

Pottenbakken

Focus je even op iets heel anders dan gebruikelijk tijdens de workshop pottenbakken.

Let op: max 8 personen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Om spam te voorkomen maakt deze site gebruik van de Google reCAPTCHA tool. Google Privacy Policy en Terms of Service.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven