Porseleinen kerstballen rond roze-paars

Culturele tip december 2022: Kerstmarkten

Hoewel ik zelf niet aan kerstmarkten deelneem, ben ik absoluut een enthousiaste bezoeker! Daarom deel ik deze maand deze handige website. Op deze site staan ontzettend veel kerstmarkten voor je op een rijtje. Zoek het in de buurt, of maak er een iets exotischer uitje van; je kunt in heel Nederland terecht!

Zijn markten niet jouw ding, maar kerst wel? Dan heeft deze website ook nog eens allerlei andere uitjes voor je op een rij gezet. Kerstcircussen, Dickensfestijnen, Winterfairs en nog veel meer staan overzichtelijk voor je klaar.

Pas op: deze evenementen zijn niet geschikt voor deelnemers aan Whamageddon.

p.s. had jij graag mijn spullen in het echt bekeken op een kerstmarkt? Daar heb ik een warmere oplossing voor bedacht. Kom op 11 of 18 december langs in mijn atelier tijdens de handgemaaktekeramiekmaarmisschienookeenleukelinoprint-kerstshopmiddag. Van 12:00-17:00 heb ik de deuren van mijn atelier open voor bezoek en mijn spullen mooi tentoongesteld voor je klaar staan. Warme klanken en dranken staan ook voor je klaar.