Culturele tip maart 2023: Exposities

Zoals je vorige maand kon lezen in mijn nieuwsbrief, heb ik een drukke maand voor de boeg. Drie groepsexposities komen toevallig samen in deze maand. De culturele tip gaat daarom deze maand even niet over grootse internationale Kunst, maar gewoon over mijzelf en de andere exposanten die meedoen aan deze groepsexposities 🙂

P’Arts Den Dolder

Bezoek hier t/m 5 maart de expositie van Keramiek Centraal. Meer informatie over de andere deelnemers, openingstijden en adressen vind je op de website van Keramiek Centraal. Op 5 maart ben ik hier persoonlijk aanwezig om te vertellen over al het moois dat te zien is. P’arts ligt in een omgeving waar je ook heerlijk kunt wandelen. Combineer beide voor een lekker dagje uit. De koffie staat bij ons klaar.

Het behouden huis Oudkarspel

Samen met de printmakers van Atelier 6 exposeer ik in het Behouden Huis in Oudkarspel. Etsen, lithografie en linosnedes kun je allemaal bekijken tijdens openingstijden. Deze expositie hangt nog 2 maanden, dus je hebt nog even de tijd om je bezoek te plannen.

Genummerde lino print Zodiak

Oude Ursulakerk Warmenhuizen

Deze oude kerk is alleen vanwege de geschiedenis al de moeite waard om eens te bezoeken. 4, 5, 11 en 12 maart is de hele kerk ook nog gevuld met allerlei keramiek van Keramisten Noord Holland. Je bent van harte welkom om beide te komen bekijken. Op 12 maart ben ik hier persoonlijk aanwezig om te vertellen over al het moois dat te zien is.

Winkelwagen
Scroll naar boven