Het LCKeramiek atelier

Adres
Vennewatersweg 8
HeilooNederland


Route-informatie

Vanaf de A9/Uitgeest
Rijd vanaf de A9 via Uitgeest richting Heiloo. Bij de eerste rotonde in Heiloo (bij het tankstation) sla je linksaf. Je rijdt nu op de Vennewatersweg. Volg deze een stukje en je ziet vanzelf aan de linkerkant een bord met LCKeramiek er op.

Vanaf Alkmaar
Volg de Kennemerstraatweg tot de laatste rotonde voor je Heiloo uit rijdt, bij het tankstation. Sla hier rechtsaf. Je rijdt nu op de Vennewatersweg. Volg deze een stukje en je ziet vanzelf aan de linkerkant een bord met LCKeramiek er op.

Parkeren

Op de oprit bij het atelier is beperkt ruimte om te parkeren voor mindervalide deelnemers. Ben je goed ter been? Dan verzoek ik je om je auto op het parkeerterrein van de sportvereniging aan de overkant te parkeren. Bij parkeren op het terrein mag je je auto op het gras parkeren. Houd rekening met andere mensen; parkeer zo ver mogelijk naar achteren en laat ruimte voor anderen.
De fiets kun je meenemen tot aan de deur van het atelier. Daar is een klein pleintje waar je je fiets neer kunt zetten.

Over Corona

Op dit moment zijn er geen aanvullende maatregelen van toepassing op dit atelier. De basisregels van handen wassen en thuis blijven bij ziekte gelden hier uiteraard wel.

Aankomende Evenementen