Genummerde lino print Zodiak

Nieuw in de webshop: prints

Na de grote update van vorige maand heb ik deze maand een iets kleinere update in de webshop. Dit keer geen keramiek, maar linoprints. Ik gebruik graag allerlei druktechnieken in mijn keramiek, maar af en toe pak ik toch even een papiertje, omdat je daar ook hele toffe dingen mee kunt doen. Door lagen met kleur te stapelen krijg je met verf effecten die met klei niet lukken. Zo krijg ik met prints die je misschien al kent van mijn keramiek, toch een heel ander resultaat.

Deze twee prints zijn slechts de eerste twee van een hele reeks waar ik mee bezig ben. De prints worden gemaakt in een genummerde oplage van 50 stuks, maar wie mijn kent zal weten dat ze toch allemaal net anders gaan worden. Voor 50 identieke perfecte prints heb ik immers een printer staan, maar dat is niet mijn doel. Om je niet te overweldigen heb ik ze niet alle 50 in de webshop staan. Je bent van harte welkom om tijdens openingstijden in het atelier langs te komen voor een ruime keuze.

Winkelwagen
Scroll naar boven