Workshops in augustus 2022

Workshops in augustus 2022

Daar kan ik eigenlijk kort over zijn. Die zijn er niet, want ik heb vakantie. Waarom ik dan toch dit nieuwsbriefartikel schrijf? Om je er op te wijzen dat er in september wel weer van alles voor je klaar staat. Wat dacht je van een workshop portret tekenen of bloemen maken van keramiek? Ook ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij een nieuw seizoen creatief bij Lisanne; mijn wekelijkse cursus.

Speciaal voor het nieuwe schooljaar en voor iedereen die na een vakantie weer aan het werk gaat, heb ik ook een nieuwe pagina aan mijn website toegevoegd: Workshops voor bedrijven en scholen. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je mij kunt boeken voor een teamworkshop op je werk, om keramiekles te geven op jouw school, of voor een opfriscursus keramiek voor CKV docenten.

Zo is er in een maand zonder workshops stiekem toch nog wel nieuws.

Aankomende workshops

Houtskool portret tekenen (3/9/22)

Bloemen maken van keramiek (17/9/22)

Creatief bij Lisanne (iedere do&vr)
Servies gemaakt door cursist