Proeven aan pottenbakken

Wat gaan we doen?

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een draaischijf te werken, maar geen tijd voor een meerdelige cursus? Schuif dan je krukje aan bij de workshop keramiek op de draaischijf: een introductie. Tijdens deze workshop laat ik een aantal basistechnieken zien waarna je zelf aan de slag kunt om deze uit te proberen.
Leren pottenbakken is niet niks, dus ik zal je af en toe een duwtje in de goede richting geven. Of je dan een potje maakt of er een potje van maakt; deze middag gaat vooral om de ervaring.

Aan het einde van de middag mag iedereen 1 potje kiezen waar ze het meest trots op zijn. Deze potjes neem ik mee en werk ik af met een glazuur naar keuze. Een paar weken later heb je dan een steen goed aandenken aan deze leuke middag.

Extra informatie

Datum: 17 februari
Tijdstip: 14:00 – 17:00 (kan uitlopen)
Locatie: Atelier 6 Heerhugowaard

-Trek kleren aan die vies mogen worden (klei gaat in de was weer uit je kleren)
-Neem een oude handdoek mee
-Doe lang haar in een staart
-Laat ringen, horloges en lange kettingen thuis

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Je kunt hier je plekje reserveren. Je ontvangt een automatische mail met informatie over de betaling. Je reservering is definitief na de betaling. Geen mail ontvangen? Check dan even je spambox.
Twee weken voor de workshop hoor je of deze door gaat en stuur ik je alle nodige informatie. Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn om een workshop door te laten gaan wordt je aanbetaling uiteraard volledig teruggestort.

Inschrijven

Nog 0 plaatsen vrij.

Dit evenement is volgeboekt.

keramiek op de draaischijf: een introductie
keramiek op de draaischijf: een introductie
keramiek op de draaischijf: een introductie
keramiek op de draaischijf: een introductie

 


Binnenkort op dezelfde locatie

Locatie

Atelier 6
Daltonstraat 11a
Heerhugowaard
Atelier 6

Winkelwagen
Scroll naar boven