Culturele tip Augustus

Wat dacht je van een heuse keramiek-expositie! Mijn medekeramisten van Keramiek Centraal en ik exposeren deze maand in de winkel van Silex in Den Bosch. Bekijk alle informatie over deze expositie en de deelnemers op de bijbehorende pagina.

Wat is Keramiek Centraal dan? Dit is vrij recent gestarte groep keramisten die samenwerken op verschillende vlakken. Denk aan workshops geven aan elkaar, samen verzekeringen afsluiten en natuurlijk samen exposeren. Het leuke aan deze groep is dat ‘werken met keramiek’ eigenlijk onze enige overeenkomst is. Daardoor zijn we super divers in stijlen, wat onze exposities extra interessant maakt.

Zoals je aan de poster zien zijn de 9 deelnemers aan deze expositie inderdaad super divers. De een focust zich op functioneel werk met een traditionele Japanse decoratie, een ander focust zich op werk dat haar voorouders en haar voorouderlijke cultuur reflecteert, weer een ander delft haar eigen klei voor stoer en rubuust werk dat door de natuur geïnspireerd is. Ieder van ons heeft 3 werken aan de expositie toegevoegd, dus kom vooral kijken!

Nog een expositie

Het houdt niet op, eind augustus heeft Keramiek Centraal nóg een expositie, dit keer in Nieuwegein. Ik doe niet mee aan deze expositie. Wil je weten wie wel? Bekijk dan de pagina op onze website voor een overzicht van alle deelnemers.