Nieuw in de webshop: espressokopje

Helaas is 2020 een belabberd jaar geworden voor kunstmarkten. Een van de redenen waarom kunstmarkten zo belangrijk zijn voor mij is omdat ik kan zien en horen wat mensen van mijn werk vinden. Iedereen heeft zijn/haar eigen kennis en ervaring en zo hoor ik tussen alle vragen en opmerkingen veel goede tips over verbeteringen waar ik zelf nog niet aan gedacht had.

Een van die tips kwam van een echte espressoliefhebber. Een goed espressokopje, zo vertelde hij, moet een ronding in de bodem hebben. Zo stroomt de koffie in het kopje op een manier die de aroma’s het beste tot recht laten komen.

Nu was mijn espressokopje de eerste mal die ik gemaakt heb in 2016. Hoog tijd dus om een nieuwe te maken, met ronde bodem!

De eerste kopjes zijn getest en goedgekeurd, en meer kopjes zijn in de maak. Op dit moment is alleen het groene espressokopje in de webshop te koop, maar een nieuwe lading staat op dit moment bij de oven, dus daar komt snel verandering in. En wil je helemaal zeker weten dat je de kopjes in jouw favoriete kleur kunt kopen? Net als bij al mijn kopjes kun je ook deze in elke kleur en hoeveelheid nabestellen.

Bekijk het nieuwe espressokopje

Of bekijk mijn andere espressokopjes