De dag die je wist dat zou komen: nieuwe workshops!

Ik heb geen glazen bol, en zelfs als ik die wel had zou ik niet durven om het verloop van de coronamaatregelen te voorspellen, maar het is dan toch eindelijk zo ver: er staan weer nieuwe workshops in de agenda. Hosanna, hoera en hupsakee.

Met de toch vrij veilige richtdatum van 1 juli die de overheid hanteert, kun je je nu ook bij mij inschrijven voor allerlei workshops die gepland staan vanaf 3 juli. Om het een lekker zomers tintje te geven heb ik meteen 3 workshops ingepland voor een buitenbeeld (bloem op stok, luizenpot en tuinbeeld). Wie het niet ziet zitten om te kleien kan zich helemaal uitleven tijdens de altijd leuke workshop schilderen met chemie, en wie juist al meer ervaring heeft met keramiek kan op twee data aanschuiven bij de introductieles glazuur maken.

Je zou het niet verwachten, maar na een jaar van bijna niks heb ik ontzettend veel leuke ideeën voor nieuwe workshops. Op de achtergrond ben ik dan ook hard aan het werk met het testen van ideeën, het maken van voorbeelden en het schrijven van teksten om jou net zo enthousiast te maken als ik. Dit is dus nog maar het begin!

Voor de zekerheid houd ik de groepsgrootte op 4-6 personen, zodat we zeker weten voldoende ruimte hebben als dat t.z.t. nog nodig is. Schrijf je dus snel in, want vol=vol!