Nieuw in webshop: Unieke vazen

Ja al mijn vazen zijn natuurlijk uniek, maar sommige net iets unieker dan andere. In navolging op de vaas met prins claus plein die ik vorige maand liet zien, heb ik nog twee vazen (of potten) met print op de site gezet. Ook deze horen bij de nieuwe categorie “functionele esthetiek”, waarin ik allerlei prachtige patronen die vanuit een functie vanzelf ontstaan als uitgangspunt neem.

Ook heel leuk en uniek, maar compleet anders, zijn de twee porseleinen vaasjes. Na een inspirerende presentatie van Babs Haenen besloot ik om met de techniek die ik tot dan toe alleen voor schaaltjes gebruikte, ook eens de hoogte in te gaan. Langzaamaan breidt deze collectie bijzondere vaasjes zich uit met allerlei variaties in vorm en kleur, zoals met de toevoeging van platinaluster.