Markten en exposities in mei 2024

Nu de kans op goed weer toeneemt schieten de markten weer als paddenstoelen uit de grond. Hoewel ik het dit jaar iets rustiger aan doe dan eerdere jaren, staan er deze maand toch 2 markten gepland.

Bezoek de kraam van LCKeramiek

Goudse Keramiekdagen
(09/05 & 10/05)

De Goudse keramiekdagen zijn niet gewoon een kunstmarkt, maar een heus evenement dat volledig draait om keramiek. 100 door een commissie geselecteerde deelnemers uit heel Nederland en daar buiten laten hun mooiste maaksels zien. Dit alles wordt gecombineerd met een thema-expositie, wedstrijden op de draaischijf, demonstraties van keramiektechnieken en een inspirerende wandelroute. Vind je keramiek interessant? Dan moet je hier even en bezoek brengen.

Thema expositie “muziek”

Ieder jaar organiseert de keramiekmarkt in Gouda ook een thema-expositie voor alle deelnemers. Dit jaar is dat thema muziek en ik wilde mijn vrolijke inzending graag met je delen.

Deze hele vrije interpretatie van vintage radio’s is niet alleen leuk om te zien, maar maakt ook echt geluid. Iets minder vintage: behalve een radio is het ook een bluetooth speaker. Mijn muzieksmaak is dan wel heel slecht, er naar luisteren gebeurt wel in stijl.

Voor wie naar de markt gaat: stem op mij voor de publieksprijs 😉

Pinksterfair Heiloo
(20/05)

Op pinkstermaandag zoek ik het dicht bij huis op de Pinksterfair in Heiloo op het terrein van Willibrordus. De Roots-markt combineert handgemaakt, vintage en unieke kleine winkels met lekker eten en muziek. Speciaal bij deze pinksterfair zijn er ook meerdere kramen met bloemen en planten en is er in de cultuurkoepel een expositie van kunst. Mijn kraam vind je echter gewoon buiten. Veel gezelliger 🙂

Winkelwagen
Scroll naar boven