Workshops in mei 2024

Heb jij je favoriete workshops al geboekt? De eerste aanmeldingen voor dit najaar druppelen al binnen, en sommige workshops zitten zelfs al vol. Wacht dus niet te lang.

Zoek je liever iets wat je deze zomer nog in gebruik kan nemen? Schrijf je dan in voor een van de laatste workshops van dit voorjaar.

Bij deze workshops is nog plek!

Luizenpot
(01/06 & 22/06)

Soms is de oplossing voor een probleem zo simpel. Neem nou het luizenprobleem in je tuin: je maakt een conische vorm van klei, vult die met stro en zet die op een stok tussen je planten. Het stro vormt een warm nest voor insecten die maar wat graag de luizen op jouw planten opeten. Hartstikke milieuvriendelijk en het ziet er nog leuk uit ook.

Porseleinen servies
(15/06 & 06/07)

Bij servies maken van klei denk je misschien direct aan een draaischijf, maar die heb je helemaal niet nodig!

Tijdens de workshop servies maken leer je hoe je met je eigen handen en een deegroller een fantastisch leuk (thee)servies kunt maken. We beginnen met een paar kopjes en bordjes. Daarna kun je zelf bepalen hoe je verder wil: ga je meer kopjes, bordjes en schaaltjes maken, of waag je je aan een unieke theepot?

Tuinbeeld maken
(24/08)

Heb jij altijd al je eigen tuinkabouter willen maken, of misschien een beeldje van een poes die jouw voordeur bewaakt? Tijdens deze workshop gaan we in 1 middag in die behoefte voorzien. We starten vanuit een bolle vorm die de basis vormt is van je beeld. Armen, benen, hoedjes, staarten en alles wat je kunt verzinnen maken van deze bolle vorm jouw unieke tuinbeeld. Zijn diertjes en kabouters niet jouw ding? Geen nood, want deze bolle basis is ook perfect voor allerlei abstracte vormen.

Wekelijkse cursus

Tijdens de wekelijkse cursus “Creatief bij Lisanne” bied ik je mijn atelier en mijn kennis aan om te gebruiken voor je eigen projecten. Lees meer over deze cursus en meld je aan voor een gratis proefles via de bijbehorende pagina.

Benieuwd wat er zoal gemaakt wordt tijdens deze cursus? Hier volgen enkele voorbeelden.

Winkelwagen
Scroll naar boven