Nieuw in de webshop: kerstartikelen

Ik geef het eerlijk toe, ik ben zo iemand die pepernoten koopt in augustus. Niet geheel verrassend dus dat ik in september al met kerstballen bezig was. Die maak ik namelijk ook! Uiteraard zijn mijn kerstballen niet van glas, maar van porselein. Met behulp van mijn favoriete glazuren en zowel roze als witte porselein maak ik allerlei vrolijke combinaties. Ze zijn uiteraard wel iets zwaarder dan glas, maar ik maak ze dun genoeg dat ook deze porseleinen ballen gewoon in je boom blijven hangen.
Ik heb een aardige voorraad, dus kom vooral even langs in Heiloo om ze in het echt te zien en te voelen. Mocht de voorraad die ik heb niet genoeg zijn, wacht dan niet te lang met bijbestellen anders hangen ze niet op tijd in je boom.

Een beetje voor de grap heb ik ook kerst-oorbellen te koop. Deze kleine kerstballetjes wegen helemaal niks en zijn verkrijgbaar in zo veel kleuren dat ze bij iedere outfit passen. Of je nou voor knalroze glitters gaat of voor mat wit, een leuke toevoeging aan jouw kerstoutfit zijn ze sowieso. Ook deze oorbellen heb ik gewoon zelf gemaakt, dus als je speciale wensen hebt voor een bepaalde combinatie of materiaal, dan kun je me een berichtje sturen via het contactformulier.