Nieuw in de webshop: oud en nieuw werk

Een beetje flauw, die titel, maar het is wel zo. In december heb ik op 3 plekken geëxposeerd, waardoor heel veel werk tijdelijk niet in de webshop te koop was. Die exposities zijn allemaal afgelopen, de spullen opgehaald, en de webshop weer bijgewerkt. Oud werk dus. De nieuwe artikelen in de webshop hebben niet echt een overkoepelend thema, behalve dat ze nieuw zijn. Oud en nieuw dus, eigenlijk is het heel logisch.

Tussen het oude werk vind je onder andere de kleurrijke set van 3 vazen ‘Zonsopkomst’ terug. Met deze vazen heb je zelfs in de saaiste grauwste winterweek een vleugje kleur op je vensterbank. Nog een set van 3 die terug in de webshop is, is het setje van 3 roze schaaltjes.
Onder de nieuwe spullen vind je onder andere een serie plafondkapjes, zoals de goudbruine. Deze zijn bedoeld om het gat in je plafond bij de aansluiting van je lamp af te dichten. Ziet er toch net iets mooier uit dan zo’n wit plastic vierkantje. Ook ben ik weer lekker aan het experimenteren gegaan met de decoratie van een paar vazen en een hele serie bordjes met zigzag profiel. Bekijk ze allemaal hier.

En het aller beste nieuws? Deze 6 zijn slechts een paar voorbeelden van wat er allemaal in de webshop bij is gekomen! Bekijk alles in de webshop.