Open atelier in juni 2024

Kunstparade Heiloo 28-30 juni

Bezoek in het laatste weekend van deze maand mijn atelier tijdens de Kunstparade Heiloo. Tijdens deze Parade staan in heel Heiloo allerlei deuren voor je open om de lokale kunst en cultuur te proeven.

Op vrijdag kun je komen kennismaken met de wekelijkse creatieve cursus die op iedere vrijdag plaatsvindt in mijn atelier. Op zaterdag en zondag heeft het atelier een metamorfose ondergaan en is het ineens een expositieruimte geworden van werk van mijzelf en mijn cursisten. Ook zorg ik dat er een pottenbakkers draaischijf bereikbaar blijft voor de durfal die dat eens wil ervaren.

Alle dagen staat zoals gewoonlijk de koffie en thee voor je klaar, en afhankelijk van het weer ook een meer verkoelende optie. Kopjes heb ik immers zat 🙂

Datum: 28, 29 & 30 juni
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Vennewatersweg 8 en meer locaties in Heiloo

Nieuw verkooppunt: Kunstuitleen Alkmaar

Hoewel het altijd gezellig is op een markt, zijn weer en wind soms een behoorlijke uitdaging wanneer je porselein verkoopt, vooral hier aan de kust. Daarom ben ik altijd heel blij als ik een stenen winkel aan mijn lijst met verkooppunten toe kan voegen.

De nieuwste toevoeging aan deze lijst is de Kunstuitleen in Alkmaar. Behalve lenen kun je daar namelijk ook kunst kopen, en in die categorie staat mijn keramiek. Geen zorgen dus dat de espressokopjes daar eerder uitgeleend zijn 🙂

Ben je in Alkmaar en nieuwsgierig naar mijn keramiek of de andere mooie spullen die daar te koop zijn? Loop dan eens binnen bij hun Alkmaarse vestiging op Bergerweg 1.

Winkelwagen
Scroll naar boven