Workshops in juni 2024

De laatste workshops voor de zomer zitten helemaal vol, maar vanaf augustus begint weer een bomvol nieuw seizoen. Of je nou je huis of je tuin wil opleuken, de keuze is reuze, dus kijk snel in de workshopagenda voor het hele overzicht.

Bij deze workshops is nog plek!

Tuinbeeld maken
(24/08)

Heb jij altijd al je eigen tuinkabouter willen maken, of misschien een beeldje van een poes die jouw voordeur bewaakt? Tijdens deze workshop gaan we in 1 middag in die behoefte voorzien. We starten vanuit een bolle vorm die de basis vormt is van je beeld. Armen, benen, hoedjes, staarten en alles wat je kunt verzinnen maken van deze bolle vorm jouw unieke tuinbeeld. Zijn diertjes en kabouters niet jouw ding? Geen nood, want deze bolle basis is ook perfect voor allerlei abstracte vormen.

Schilderen met Chemie
(31/08)

Ga mee op onderzoek naar nieuwe schilderstechnieken tijdens deze fascinerende workshop schilderen met chemie. Het idee is simpel: acrylverf is verf op waterbasis en water reageert op heel veel manieren met verschillende andere stoffen. Wat gebeurt er als je de verf mengt met olie, azijn, of zout? Wat gebeurt er als je verf in laagjes over elkaar giet? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waarmee je kennis gaat maken tijdens deze workshop. Leef je uit met de aanwezige materialen; je kunt naar hartenlust experimenteren op twee kleine doekjes voor je aan je grote doek gaat beginnen.

Vogelvoer cilinder
(14/09 & 05/10)

Oplossingen om vogelvoer in de tuin op te hangen bestaan in allerlei soorten en maten, maar is vaak een beetje functioneel van design. En dat terwijl juist in de winter je tuin wel wat extra kleur kan gebruiken! Twee vliegen in 1 klap dus met deze mooie zelfgemaakte vogelvoer cilinder.

Wekelijkse cursus

Tijdens de wekelijkse cursus “Creatief bij Lisanne” bied ik je mijn atelier en mijn kennis aan om te gebruiken voor je eigen projecten. Lees meer over deze cursus en meld je aan voor een gratis proefles via de bijbehorende pagina.

Benieuwd wat er zoal gemaakt wordt tijdens deze cursus? Hier volgen enkele voorbeelden.

Winkelwagen
Scroll naar boven