Update workshopruimte: het mooiste toilet

Wat een hoop wind en regen hebben we gehad in februari! Dat is maar goed ook, want daardoor zijn een paar lekkages zichtbaar geworden. Het leggen van de vloer hebben we dus even uitgesteld tot deze lekkages verholpen zijn, wat de ruimte gaf om aan een ander mooi project te starten: het toilet.

Het mooiste atelier moet natuurlijk ook het mooiste toilet hebben. Gelukkig ben ik goed voorbereid, want tijdens de laatste bijeenkomsten van mijn wekelijkse cursus in Odijk hebben mijn cursisten tegeltjes versierd. Deze heb ik in het nieuwe toilet in de muur verwerkt. Zelfs het toilet is dus een kunstwerkje!

Dit was voor mij ook een mooi moment om weer wat bij te leren over een toepassing van keramiek. Geen zorgen, ik laat het bij tegeltjes, hoewel ik deze aflevering van The great pottery throwdown wel bijzonder inspirerend vind.

Ook zijn er weer heel veel spullen verhuisd, en niet de minste. De mallen, klei en oven staan nu in Heiloo en zijn klaar voor gebruik.

De eerste workshops staan later deze maand gepland. Ik heb er zin in!