Update workshopruimte: klaar!

Wat. Een. Klus. Ik kan nog steeds niet helemaal geloven hoe veel we gedaan hebben in de afgelopen maanden. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

In september van vorig jaar werd bekend dat we ons kleine appartementje na 6 jaar zouden verlaten. We wisten dat er een grote oude schuur op het terrein van onze nieuwe woning staat, en begonnen te spelen met het idee om daar een werkruimte in te bouwen. Eind september stond ik op een ladder balkdragers vast te schroeven voor het plafond. Het een leidde tot het ander en het project werd grootser en grootser. Het resultaat? Een volledig geïsoleerde werkruimte met vloerverwarming, water, goede verlichting en alle ruimte die ik nodig heb.

Mocht je het je nog afvragen: ja, we hebben alles zelf gedaan. Het team bestaat uit mijn partner, zijn vader en ikzelf. Toevallig zijn we qua kennis en vaardigheden een goede combinatie. (en met wat hulp van Google leer je ook heel veel.)

Na jaren mijn werk over 3 locaties te hebben verdeeld heb ik nu eindelijk alles onder 1 dak en op loopafstand van mijn huis. De workshops moeten nog even wachten, en ook de grand opening is even uitgesteld, maar dat verhoogt alleen maar de kans op mooi weer wanneer het wel zo ver is. Voorlopig houd ik de datum van de open atelierdagen aan: 20&21 juni. (zet het vast in je agenda.)

En nu ga ik snel aan de slag met klei. Ik heb in de afgelopen maanden een heel schetsboek vol ideeën gekrabbeld en ik kan even geen schroef meer zien!

Geef een reactie