Weer open voor bezoek

Een bijzonder ontwerp bespreken, workshopvoorbeelden bekijken, of even in de kast met de nieuwste creaties neuzen: het kan weer! Nu de winkels weer zonder afspraak open mogen is ook mijn atelier weer open voor bezoek zonder afspraak.

Ook kun je mijn atelier prima gebruiken als startpunt voor een mooie fiets- of wandelroute in de omgeving. Kom even binnen voor routetips (ik heb voor de komende weken een mooie tulpenroute klaar liggen). De koffie laat ik nog even achterwege, maar je kunt altijd nog de kopjes komen bekijken ;).

Wanneer?

Ik heb de afgelopen maanden het open/gesloten bord weggehaald omdat 24/7 gesloten er zo treurig uit zag, maar hij hangt er weer. Het is simpel: hangt het bord op ‘open’, dan kun je gewoon binnen komen lopen. Met mondmasker en maximaal 2 personen, maar het kan.
Kom je van ver? Mail dan even van tevoren, dan houd ik er rekening mee.

Tot snel in Heiloo!