Workshops in maart 2024

Goed nieuws: op de achtergrond staat het gloednieuwe najaarsprogramma met workshops bijna klaar. Op 16 maart verschijnen deze workshops op de website en vanaf dan kun je je weer inschrijven voor allerlei leuke creatieve activiteiten. Behalve een paar bekende favorieten zoals bloemen maken en pottenbakken, heb ik ook twee hele leuke nieuwe workshops op de planning staan. Houd mijn socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Bijna alle workshops die deze maand gepland staan zijn al vol, maar door een afmelding is er 1 plekje vrijgekomen bij de workshop bloemen maken. Ook zijn hier en daar nog plekjes bij andere workshops dit voorjaar.

Bij deze workshops is nog plek!

Bloemen maken
(23/03 & 13/04)

Ben je vergeten je bollen op tijd te planten of zoek je gewoon iets wat geen water nodig heeft? Deze fleurige workshop geeft je alles wat je nodig hebt om zelf vrolijke keramische bloemen te maken voor in de tuin.

Luizenpot
(01/06 & 22/06)

Soms is de oplossing voor een probleem zo simpel. Neem nou het luizenprobleem in je tuin: je maakt een conische vorm van klei, vult die met stro en zet die op een stok tussen je planten. Het stro vormt een warm nest voor insecten die maar wat graag de luizen op jouw planten opeten. Hartstikke milieuvriendelijk en het ziet er nog leuk uit ook.

Mallen maken
(08/06)

Wil je een setje gelijke voorwerpen van keramiek, zoals een servies, dan is het super handig om een gietmal te maken. In zo’n mal gaat vloeibare klei en dankzij het gips hou je dan een holle kleivorm over. Maar hoe maak je zo’n mal? Tijdens deze workshop laat ik je zien hoe ik dat doe.

Wekelijkse cursus

Tijdens de wekelijkse cursus “Creatief bij Lisanne” bied ik je mijn atelier en mijn kennis aan om te gebruiken voor je eigen projecten. Lees meer over deze cursus en meld je aan voor een gratis proefles via de bijbehorende pagina.

Benieuwd wat er zoal gemaakt wordt tijdens deze cursus? Hier volgen enkele voorbeelden.

Winkelwagen
Scroll naar boven