Kekke Kommen

Wat gaan we doen?

Mooi hoor zo’n platte witte porseleinen schaal, maar ook een beetje saai. Tijdens deze workshop maak je een echte showstopper van ongeveer 25cm voor op tafel. Kies voor textuur of gewoon super strak, organisch van vorm of perfect rond, met een sierlijke standring of pootjes in een opvallende vorm,… Opties genoeg om er helemaal jouw kunstwerk van te maken.
Tijd over? Maak dan het setje compleet met bijpassende kleinere kommen.

Tijdens de tweede workshop gaan we jouw kekke kom glazuren met een prachtig glazuur naar keuze. Daarna moet de kom nog 1 keer gestookt worden, maar dan is deze klaar om jouw tafel te versieren.

Samenvattend

Datum: 18 november en 9 december
Tijdstip: 14:00 – 16:30 (kan uitlopen)
Locatie: Vennewatersweg 8 Heiloo (nabij Alkmaar)

• Trek kleren aan die vies mogen worden
• Neem voorwerpen mee die je als stempel kunt gebruiken (kant, bladeren,knopen,…)

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Je kunt hier je plekje reserveren. Je reservering geldt voor beide workshopdagen. Je ontvangt een automatische mail met informatie over de betaling. Je reservering is definitief na de betaling. Geen mail ontvangen? Check dan even je spambox.
Twee weken voor de workshop hoor je of deze door gaat en stuur ik je alle nodige informatie. Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn om een workshop door te laten gaan wordt je aanbetaling uiteraard volledig teruggestort.

Ongeveer 2 weken na de tweede workshop kunnen de kommen opgehaald worden. Ik stuur je een mail wanneer het zo ver is zodat we iets kunnen afspreken en voeg daar een foto van alle eindresultaten aan toe zodat je kunt zien hoe het werk van de anderen geworden is.

Inschrijven

Nog 8 plaatsen vrij.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

 Binnenkort op dezelfde locatie

Locatie

Het LCKeramiek atelier
Vennewatersweg 8
Heiloo

Winkelwagen
Scroll naar boven