¡Geannuleerd! Schilderen met chemie

Wat gaan we doen

Proberen en kijken wat er gebeurt

Ga mee op onderzoek naar nieuwe schilderstechnieken tijdens deze fascinerende workshop schilderen met chemie. Het idee is simpel: acrylverf is verf op waterbasis en water reageert op heel veel manieren met verschillende andere stoffen. Wat gebeurt er als je de verf mengt met olie, azijn, of zout? Wat gebeurt er als je verf in laagjes over elkaar giet? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waarmee je kennis gaat maken tijdens deze workshop. Leef je uit met de aanwezige materialen; je kunt naar hartenlust experimenteren op twee kleine doekjes voor je aan je grote doek gaat beginnen.

Twee varianten

Je kunt natuurlijk schilderen op een doek, maar omdat acrylverf (bijna) overal op hecht zijn er nog veel meer mogelijkheden. Daarom kun je bij deze workshop kiezen of je een doek of de wijzerplaat van een houten klok beschildert. Kies je voor de klok, dan zitten het uurwerk en de wijzers bij de prijs inbegrepen.

Extra informatie

Datum: 12 maart
Tijdstip: 14:00 – 17:00
Locatie: Vennewatersweg 8 Heiloo

Trek kleren aan die vies mogen worden

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Na de workshop is je doek zeer nat. Je kunt het liggend vervoeren of even hier laten en later ophalen.

Wanneer je voor het beschilderen van een wijzerplaat kiest zijn een uurwerk en wijzers inbegrepen.

Het formaat van het doek is afhankelijk van de voorraad in de winkel. 50×50 is het streven, maar kan afwijken naar bijvoorbeeld 40×60.

Je kunt hier onder je plekje reserveren. Twee weken voor de workshop hoor je of deze door gaat en stuur ik je informatie over de betaling.

wandklok morpho didius
wandklok kablam
Schilderen met chemie

Binnenkort op dezelfde locatie

Locatie

Het LCKeramiek atelier
Vennewatersweg 8
Heiloo

Winkelwagen
Scroll naar boven