Culturele tip juni

Veel culturele instellingen kunnen nog niet volledig open gaan op dit moment, maar er zijn legio leuke opties buiten het Rijksmuseum. Nu Nederland weer iets meer open mag én het mooie weer maar aan blijft houden, is het een goed idee om een stukje te fietsen. Als nieuwe local kan ik je absoluut de omgeving hier rond Heiloo aanbevelen. En wist je dat mijn atelier aan de route tussen twee knooppunten ligt? Als je van nr 27 naar 28 rijdt (of andersom) kom je er langs. Zo kun je dus een dagje fietsen prima combineren met een bezoekje aan mijn atelier.

Ik heb alvast twee mooie fietsroutes voor je uitgezocht. Route Zee en meer buigt af bij punt 28, dus dan moet je een klein stukje doorfietsen om bij mij te komen, maar de route rond Akersloot komt vanzelf bij mij langs. Natuurlijk kun je ook je eigen route plannen. Op de website van PWN vind je heel veel informatie over zowel fietsen als wandelen in de omgeving hier.

Omdat deze routes een rondje vormen kun je heel goed mijn atelier als startpunt gebruiken. Bij de sportvelden aan de overkant is een ruim parkeerterrein. Of je plant mij juist halverwege in als een pauzemomentje. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona kun je bij mijn atelier even binnen komen kijken, buiten zitten met je bammetje en wat water tappen.