Porseleinen fles vaas regenboog

Nieuw in de webshop: hoge vazen²

Jaaaa, er zijn weer nieuwe hoge flesvazen! Deze vazen van 35cm hoog passen qua hoogte maar net in mijn oven en ik kan er 5 tegelijk kwijt. Niet geheel toevallig dus dat deze vazen steeds per 5 in de webshop verschijnen. Het is nogal een klus om deze vazen te maken, maar dankzij alle enthousiaste reacties op de vorige reeks was het geen moeilijke keuze om te besluiten nog een set te maken.

De regenboog combinatie van glazuren kreeg zo veel verliefde blikken dat ik deze nu nog eens twee keer heb toegepast. Ook de suikerspin kleurcombinatie is een oude vertrouwde waar ik geen genoeg van kan krijgen. Fonkelnieuw is de zonsopkomst kleur. Deze warme mix van geel, oranje en roze is letterlijk het zonnetje in huis. Daar tegenover staat de vaas in melkweg blauw. Dit is de enige vaas die helemaal tot de bodem met kleur is bedekt. En wat voor een kleur! Dit bijzondere glazuur met allerlei kleurschakeringen is om bij weg te dromen.

Je kunt de vazen in de webshop bestellen, maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je ze even in het echt wil zien (en zelf wil vervoeren!). Kom een keer langs in mijn atelier, of bezoek mijn kraam bij een aanstaande kunstmarkt. Alle informatie over tijden en data vind je op mijn contactpagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven