Oorbellen van porseleinen Koffiebonen met goud

Nieuw in de webshop: sieraden

Deze maand extra aandacht voor de aller kleinste voorwerpen in mijn webshop: de sieraden. Tijdens het marktenseizoen houd ik een deel van de sieraden apart om te voorkomen dat die per ongeluk dubbel verkocht worden. Nu de laatste markt in september geweest is, is de webshop weer helemaal bijgewerkt met deze sieraden.

Ook heb ik dankzij een nieuwe leverancier een aantal mooie nieuwe metalen onderdelen ter beschikking. Behalve het bekende sterling zilver, heb ik nu ook heel veel sieraden van chirurgisch staal en “IP-gold” toegevoegd. Chirurgisch staal is staal van de hoogste kwaliteit en daardoor super slijtvast en anti-allergisch. Zelfs voor mensen die niet tegen goud en zilver kunnen is dit staal vaak een goed alternatief. IP-gold is een variant van ditzelfde staal, maar dan goudkleurig. IP staat voor Ion Plated, wat betekent dat dit staal bedekt is met een laagje echt goud dat is aangebracht door middel van elektrische lading. Dit zorgt voor een extra sterke en gelijkmatige hechting. Zo heb je dus de alle voordelen van staal, maar ook de mooie kleur van echt goud.

Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast over deze nieuwe sieraden. Hieronder heb ik een paar van mijn favorieten uitgelicht, maar bekijk vooral de hele pagina voor alle opties aan vormen en kleuren.

Winkelwagen
Scroll naar boven