Workshops in november 2023

Geen feestdagen, geen vakanties, en geen festivalweer. November is dé maand om een leuke workshop te komen doen. Sommige workshops zijn al vol, maar de keuze is reuze deze maand. Op uitnodiging van Atelier 6 in Heerhugowaard heb ik ook een extra workshop glazuur maken toegevoegd. Let op, deze wijkt dus qua datum en locatie een beetje af van wat gebruikelijk is.

Bij deze workshops is nog plek!

Bloem van keramiek (4/11 & 25/11)

Ben je vergeten je bollen op tijd te planten of zoek je gewoon iets wat geen water nodig heeft? Deze fleurige workshop geeft je alles wat je nodig hebt om zelf vrolijke keramische bloemen te maken voor in de tuin.

Speciaal voor deze najaarseditie laat ik je ook zien hoe je leuke pompoenen kunt maken.

Kekke kommen (18/11 & 9/12)

Mooi hoor zo’n platte witte porseleinen schaal, maar ook een beetje saai. Tijdens deze workshop maak je een echte showstopper van ongeveer 25cm voor op tafel. Kies voor textuur of gewoon super strak, organisch van vorm of perfect rond, met een sierlijke standring of pootjes in een opvallende vorm,… Opties genoeg om er helemaal jouw kunstwerk van te maken.

Een introductie in glazuren (22/11)

Heb je al wat ervaring met keramiek, maar ben je voor je glazuren afhankelijk van anderen? Grijp je vaak mis op een specifieke kleur, of wil je misschien de ene keer mat, de andere keer glanzend glazuren? In deze workshop laat ik je zien hoe je met een paar ingrediënten zelf heel veel glazuren kunt maken.

Let op: deze workshop is in Heerhugowaard.

Wekelijkse cursus

Het is gezellig druk bij de wekelijkse cursus. Op de tijdstippen op vrijdag heb je kans dat ik je even op een wachtlijst moet zetten, maar op donderdagmiddag is plek voor je.

Lees meer over deze cursus en meld je aan voor een gratis proefles via de bijbehorende pagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven