Nieuw: muurvaasjes

Je had ze misschien al voorbij zien komen op mijn Facebook en Instagram pagina, maar dat waren slechts previews. Vanaf nu kun je de muurvaasjes ook in de webshop vinden!

Deze vaasjes zijn een liefdesproject waarbij ik de strakke regels voor goed serviesgoed even laat varen. De hele glazuurkast wordt leeggetrokken en in iedere denkbare combinatie toegepast waardoor ieder vaasje een uniek kunstwerkje wordt. Of het nou een ‘diep-in-de-zee’ thema is doordat het vaasje aan een rog doet denken, of een vrolijke combinatie van alles wat roze is omdat roze gewoon fantastisch is, ik doe gewoon even lekker waar ik zin in heb.

Uiteraard zijn deze muurvaasjes wel van hooggestookt porselein, zoals je van me gewend bent. Hierdoor zijn ze zeker weten waterdicht (behalve als je ze te vol giet) en retesterk (niet laten vallen hoor). Ook zorgt het super witte porselein altijd voor de mooiste heldere glazuurkleuren.

Door de manier van werken geldt echt een op=op voor elk vaasje. Nabestellen kan wel, maar helemaal hetzelfde worden ze nooit.

Deze eerste muurvaasjes zijn nogal een kleurexplosie; de volgende lading wordt speciaal voor de meer minimalistische fans. Je kent de riedel: volg mij op Instagram en Facebook voor de foto’s van deze nieuwe serie vaasjes.