Nieuwe workshops

Tijdens de Corona uitbraak heb ik al mijn workshops geannuleerd, maar we gaan het weer proberen! In de workshopagenda vind je een overzicht van de workshops die nu gepland staan. Speciaal voor de zomer heb ik de workshop tuinbeeld en bloem van keramiek maken er in gezet. Bij mooi weer kun je die zelfs buiten maken, hoe lekker is dat!

Het wordt allemaal even wennen met de nieuwe afstandsregels, maar ik heb er vertrouwen in dat ook dat vanzelf weer went. Wel heb ik het maximum aantal deelnemers verlaagd van 10 naar 6. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want met minder deelnemers zitten de workshops sneller vol!

De wekelijkse cursussen creatief bij Lisanne zijn voorlopig uitgesteld tot september. Juist het sociale van iedere week samenkomen om creatief bezig te zijn en de persoonlijke begeleiding maken deze cursus zo leuk, en met de huidige regels is dat niet genoeg mogelijk. Wel kun je je inschrijven om alvast een plekje te reserveren en dan hoor je het als eerste wanneer deze cursus van start gaat. Inschrijven voor deze cursus doe je via de workshopagenda, bij een van de drie dagen in september.

resultaten workshop bloem van keramiek
Bloem van keramiek
Tuinbeeld van keramiek
Servies zonder draaischijf