gray and black dslr camera beside sun hat and sunglasses

Workshops in juli 2024

Deze maand is er niet zo veel workshop nieuws, want de zomervakantie nadert snel. Na een welverdiende vakantie ben ik halverwege augustus weer helemaal fris terug voor het nieuwe workshopsiezoen. Er staat in het nieuwe seizoen na de zomer weer van alles gepland. Oude bekenden zoals bloemen maken en porseleinen servies zijn weer terug, maar er zijn ook gloednieuwe workshops zoals vogelvoer cilinder en chawan maken. Welke is jouw favoriet?

Welkom in het nieuwe workshopseizoen

Tuinbeeld maken
(24/08)

Heb jij altijd al je eigen tuinkabouter willen maken, of misschien een beeldje van een poes die jouw voordeur bewaakt? Tijdens deze workshop gaan we in 1 middag in die behoefte voorzien. We starten vanuit een bolle vorm die de basis vormt is van je beeld. Armen, benen, hoedjes, staarten en alles wat je kunt verzinnen maken van deze bolle vorm jouw unieke tuinbeeld. Zijn diertjes en kabouters niet jouw ding? Geen nood, want deze bolle basis is ook perfect voor allerlei abstracte vormen.

Vogelvoer cilinder
(14/09 & 05/10)

Oplossingen om vogelvoer in de tuin op te hangen bestaan in allerlei soorten en maten, maar is vaak een beetje functioneel van design. En dat terwijl juist in de winter je tuin wel wat extra kleur kan gebruiken! Twee vliegen in 1 klap dus met deze mooie zelfgemaakte vogelvoer cilinder.

Chawan maken
(16/11)

Houd je van traditionele thee? Dan houd je waarschijnlijk ook van traditionele theebekers. De chawan is een bekende vorm uit de Japanse theeceremonie. Deze theekom zonder oor komt in allerlei vormen en maten, waarbij het karakter van de maker dat tot uiting komt in de theekom een belangrijk onderdeel van het ontwerp is. Tijdens deze workshop ben jij die maker.

Wekelijkse cursus

Tijdens de wekelijkse cursus “Creatief bij Lisanne” bied ik je mijn atelier en mijn kennis aan om te gebruiken voor je eigen projecten. Lees meer over deze cursus en meld je aan voor een gratis proefles via de bijbehorende pagina.

Benieuwd wat er zoal gemaakt wordt tijdens deze cursus? Hier volgen enkele voorbeelden.

Winkelwagen
Scroll naar boven